zaterdag 9 januari 2016

Hoop....

.... is waar het gedichtje over gaat wat ik in deze kaart heb verwerkt. En het leuke van de Magnolia stempels is dat ik bij iedere gelegenheid, maar dus ook tekst, wel een passende stempel kan vinden. 


Dit gedichtje heb ik op internet gevonden wat mij aansprak.

Soms heb ik het gevoel dat ik iemand moet helpen of steunen, hoe dan ook. Maar zijn daar geen simpele oplossingen voor. Een kaart met een mooie boodschap is een klein gebaar, maar kan toch zoveel betekenen.

En zo is deze kaart dan ook tot stand gekomen.


Deze lieve Tilda with Christmas Lamp komt uit de Lovely Christmas Collectie 2015. Dus eigenlijk is het een kerst-stempel. Maar voor mij paste deze perfect bij de boodschap die ik mee wilde geven!


Ik heb haar ook een keer gefotografeerd voordat ik haar verder heb bewerkt, maar ook nog eens nadat die op de kaart zit. Vooraf vergeet ik nog wel eens, maar eigenlijk is ze dan zoveel duidelijker....


De kaart heb ik verder gemaakt voor de Challenge die vandaag start bij Time for Magnolia. Deze keer mogen jullie aan het werk met een sketch! En natuurlijk heeft team Edwin dat eerst gedaan zodat wij jullie van mooie voorbeelden kunnen voorzien. 


Bij mij is de sketch er iets moeilijker uit te halen, maar ik hou daar wel van. Zo zie je dat je met dezelfde sketch toch zoveel variatie kan krijgen! De dubbele randen heb ik gecreĆ«erd door met de naaimachine langs het papier te gaan, de horizontale strook is bij mij kant, de cirkel links is de doily geworden, het schuine stuk is een blad gemaakt met een stans van MD en de ovaal is terug te vinden in mijn parelsnoer..... 

Jaja, de sketch is er wel ;-) Maar iets meer zoeken, lol


Het papier wat ik gebruikt heb is van Maja design - Vintage Summer Basics 1904. De vorm is een Go Kreate mal. En natuurlijk heb ik weer alle bloemen zelf gemaakt <3 Dat is voor mij echt genieten!

Doen jullie ook allemaal mee met deze challenge en gaan jullie aan de slag met deze mooie sketch?

Zelf zou ik graag nog een keer mee willen doen met de challenge van HobbyVision, zij hebben als thema een kleurenpalet!

Het prinsessenfeestje van onze dochter was geslaagd. Dus voor ons begint nu ook de rust na alle feestdagen eindelijk te komen! Wat zal ik genieten van de 'saaie' dagen :) Hopelijk zal daar ook veel vrije uurtjes bij zitten waar ik mij heerlijk kan terug trekken op mijn kamertje...

Bedankt voor jullie bezoekje! En een goed weekeinde toegewenst!
Liefs Lotte

7 opmerkingen:

 1. Wat een topkaart Lotte!
  En met een zoekmomentje erin.
  Leuk gedaan.

  Groetjes Leni

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kaart !
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een schitterende kaart in mooie kleuren, super details, een lief Tilda en een heel mooi gedicht. Kortom een geweldig geheel! groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een hele mooie kaart die vast en zeker een steuntje was. En niet enkel door het gedicht maar ook door de moeite en liefde die er in gestoken is.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooi kunstwerk is dit ook. Schitterend hoe je het blauw hebt gebruikt:-) Wat zal dit mooie kaartje gekoesterd worden door degene die hem heeft ontvangen, dat kan niet missen!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat.
Ik lees ze met veel plezier!

Liefs Lotte