zondag 11 oktober 2015

herfst!

Een dag later als bedoeld.... Maar ik wil nog graag mijn kaart delen die ik voor de challenge van Time for Magnolia heb gemaakt! Het thema is herfst. En wat kan ik genieten van die kleuren! 


Toch heeft het twee jaar geduurd voordat ik eindelijk deze kaart af had..... 
Twee jaar geleden had ik namelijk deze stempel met dit papier gekocht en gekleurd, maar toen kwam de kerstdrukte en verdween dit in het bakje. Vorig jaar is het tevoorschijn gekomen maar door de bouw van ons huis, is het ook weer net zo snel in het bakje geraakt, dus dit jaar moest het er toch eens van komen hé!?


En met de nieuwe stansen van Magnolia die wij deze zomer hadden gekregen met het thema herfst was het een makkie om er een leuke kaart van te maken!


Eigenlijk zou ik nog heel graag een paar kaarten meer met dit papier willen maken, maar ook dit jaar gaat dat er denk ik bij in schieten. Er is een heel lijstje met dingen die ik 'moet' gaan maken. Dus voordat ik mijn eigen lijstje klaar heb, en ook de opdrachten voor de challenge.... Dan denk ik dat er alweer de kerstdrukte op mij staat te wachten :p

Gaan jullie de komende twee weken wel lekker aan de slag met de prachtige herfstkleuren? En gezellig mee doen met de challenge van Time for Magnolia. Ik kijk er naar uit om bij jullie de kaarten te komen bewonderen!

Geniet van deze mooie zonnige maar koude dag. Heerlijk!
Liefs Lotte

5 opmerkingen:

 1. Schitterende kaart, leuk de zonnebloemen erbij.
  Liefs Bianca.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je kaart is helemaal schitterend, een toppertje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gave kaart en zo zie je maar, wie wat bewaard..... Succes met alle uitdagingen die je in het vooruitzicht hebt.

  groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gaaf, Lotte! Wat een mooi blad bij je prachtige bloemen en wat heb je het kreuklint super verwerkt! Wel handig trouwens zo'n bakje ;-)
  Liefs Adriana

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh waaw, wat mooi met die prachtig bloemen, helemaal herfstig!

  Dikke knuffel,

  Lins

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat.
Ik lees ze met veel plezier!

Liefs Lotte