zaterdag 26 september 2015

Kaart voor de man

Ik zag begin deze maand een challenge voorbij komen bij creashop Duymelot. Nu heb ik al een hele tijd niet meer meegedaan met challenge's, mede omdat het kaarten maken even stil heeft gelegen, maar nu had ik veel zin om mee te doen met deze, want ze vragen om een mannenkaart! Leuk :D


Ik kan het niet laten om een stempel erop te verwerken, ik vind deze Edwin zo goed in verhouding bij deze stans passen, dat het geen bezwaar is ;-) Het was een ware zoektocht naar deze stempel want die was vrijwel overal uitverkocht, maar gelukkig heb ik die nog te pakken kunnen krijgen, zo blij hiermee! Hij heet Edwin with Derby Hat uit de Little London Collectie 2013.


De kaart is vrij simpel gehouden. Het papier is van Marianne Design, de auto (Old Jalopy) is van Sizzix - Tim Holtz. Net als de Weathered Clock. Ik heb die gestanst uit Colour Core Cardstock wat je kan opschuren voor het 'ruige' effect. Zo leuk om te doen!


Met deze kaart wil ik graag meedoen met de volgende challenges:
Creashop Duymelot - Mannenkaart

Nog een heel mooi weekeinde toegewenst!
Wij genieten van het buiten zijn, heerlijk zo'n nazomer ;-)
Liefs Lotte

5 opmerkingen:

 1. Deze is zoooo mooi geworden! De stempel en de auto zijn precies voor elkaar gemaakt. En dan terug alle leuke details op je kaart: de pijltjes het metalen embellishment, de sterren, de touwtjes die terug komen, de nietjes,...echt gewoon één mooi geheel. Een hele geslaagde mannenkaart, hou je vooral niet in om er meer te maken want hij is super!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat n prachtige kaart heb je gemaakt Lotte en wat leuk dat je met onze challenge mee doet op het Duymelot challenge blog

  Liefs Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. In één woord.....GEWELDIG!! En in twee woorden....SUPER STOER!!
  Liefs, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Stoere kaart, echt gaaf gedaan.

  groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Lotte,

  Wat een super mooie mannen kaart o ik heb deze stempel ook maar nog nooit gebruikt en die stans van Tim Holtz heb ik ook en ben hier nog nooit opgekomen wat een goed idee Lotte!!

  Lieve groetjes Marrie

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat.
Ik lees ze met veel plezier!

Liefs Lotte