zaterdag 17 oktober 2015

sterretjes op de kerstkaart!

Ik ben er weer, en wel met een kerstkaart!
Oei, wat moet ik er nog veel, pfff.... Jullie ook? Nou, gelukkig heb ik er weer eentje klaar ;-) Want vandaag start er weer een christmas-challenge bij Time for Magnolia! Dit keer willen we sterren zien en daar heb ik flink mijn best voor gedaan :p


Deze toffe Tilda heet 'Tilda dancing with stars' uit de Little Christmas Collectie 2012. Wat een schatje hé?! En dit keer eens in het rood! Daar had ik gewoon eens zin in ;-)


*********


Ik weet niet of dit model kaart ook een naam heeft, maar ik kwam het wel eens vaker tegen. Echter heb ik het niet met een stans gedaan, maar met een shape art mal van Dutch Doobadoo. Het geeft gelijk al een heel ander effect zo'n model. Ik hou daar wel van!


Het mooie papier is ook van Magnolia. En eigenlijk alle andere stansen ook :p Hoezo, groot fan!


Doen jullie allemaal gezellig mee met deze leuke challenge? Moet vast niet moeilijk zijn om sterretjes op kerstkaarten te verwerken ;-) Of dat nu in de vorm van de kaart terug komt, de stempel, stansen of emblisments.... Maak er gewoon wat moois van! 

Een fijn weekeinde!
Liefs Lotte

3 opmerkingen:

 1. Prachtig Lotte het kaartmodel vind ik super en ook zo leuk in het rood, mag je vaker doen hoor je hebt het rood helemaal in jou stijl gedaan !!
  Heel fijn weekend,
  Liefs Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahh, die is echt gaaf, Lotte! Prachtige details en leuk zo met dat lint.
  Liefs adriana

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Helemaal weer afgewerkt tot in de puntjes, wat een prachtige kerstkaart!

  Liefs,

  Lins

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat.
Ik lees ze met veel plezier!

Liefs Lotte