zondag 26 juni 2016

Zon, Zee en Strand!

Er is de laatste weken heel wat mis gegaan bij mij op de computer en internet. Facebook ben ik kwijt en ook blogger heeft ingeplande berichten niet geplaatst en krijg ik ook niet meer terug. Eerlijk toegegeven dat ik dat toch wel even 'eng' vond allemaal...

Maar volgens mij heb ik alles weer behoorlijk op de rit :) En wil ik graag weer kaarten en creaties met jullie delen!


Deze kaart heb ik als voorbeeld gemaakt voor de nieuwe Challenge bij Time for Magnolia. Het thema waar jullie de komende twee weken mee aan de slag mogen gaan is Zon, Zee en Strand!

Hoe heerlijk is dat! Ik heb mij lekker kunnen uitleven met de stansen van de eerste Doohickey Club Kit, maar ook nieuwere stansen kwamen van pas.

Deze super lieve Tilda heet 'Bikini tilda' van de 'Sea Breeze Collectie 2013'. Ik heb haar ingekleurd met de Gansai Tambi van Kuretake. Haar heb ik op de voorgrond van een schudkaart geplaatst.

In de het schudgedeelte heb ik een scene gemaakt van een hele oude stempel van Magnolia; namelijk "Hawai Palm' van de 'Party & Vacation Collectie 2008'. Deze stempel heb ik met 'summer sky' van memento inkt gestempeld en zo met een 'no-line techniek' gekleurd. De wolken heb ik daarna met dezelfde inkt geblend. Goud-gele embossingpoeder zorgt voor een mooi strand!


Het mooie papier is van Maja Design - Safiero. Uit dit papier heb ik de meeste stansen ook gemaakt. Op een paar na, dat is met kraft gedaan. Wat verbandgaas, pailletjes, parels in de vorm van zeesterren en een charm van een slippertje moeten de sfeer op de kaart compleet maken.************Doen jullie allemaal gezellig mee met deze challenge?
Dit keer word de challenge gesponsord door Creashop Duymelot en betreft een waardebon! Dat is toch heerlijk en zeker de moeite hé?!Nog een heel fijn weekend toegewenst allemaal!
Bedankt voor jullie bezoekje en jullie reacties, dat waardeer ik altijd enorm <3

Liefs Lotte

3 opmerkingen:

  1. Hoi Lotte, het is inderdaad een beetje vreemd als er dingen fout gaan met blogger e.d. Gelukkig heb je het allemaal weer op de rit en kunnen wij weer van een mooie zomerse kaart genieten. Mooi gekleurd en opgebouwd, was het hier maar zulk heerlijk weer. Een kaart om vrolijk van te worden ^-^
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gelukkig lijken je problemen met blogger en internet opgelost. Je zomer kaart is super!! Ik vind het helemaal geweldig! Leuk model, kleuren, mooie stansen en de magnolia heb je prachtig gekleurd! Een heel mooi geheel. groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat.
Ik lees ze met veel plezier!

Liefs Lotte