maandag 27 juni 2016

DT-dag van Time for Magnolia!

Zoals ik in mijn vorige bericht al had geschreven is er flink wat mis gegaan met mijn blog en andere sociale netwerken... Maar nu blogger het weer doet, schrijf ik dit bericht gewoon nog eens!

Voor een aantal weken terug hebben wij onze eerste DT-dag gehad van Time for Magnolia Challenge. We zijn een hechte groep, maar kennen elkaar voornamelijk via het internet. Ik keek er dan echt enorm naar uit om de dames eindelijk persoonlijk te ontmoeten.We hadden bij GeWe-hobby afgesproken in Nederhemert. Zij hebben een prachtige work-shop ruimte en dat gaf ons de gelegenheid om ook echt samen aan de slag te gaan! We werden vriendelijk onthaald door Gerda en we hebben er een geweldig leuke dag gehad! Gerda had alles heerlijk verzorgd en alles was super georganiseerd. Grote dank dan ook voor Gerda!!!

En we zijn dus aan de slag gegaan! Het uitgangspunt was het MDF Dutch Doobadoo Art Fotolijst en natuurlijk Magnolia :) Helaas had ik te weinig tijd om mij goed voor te bereiden, dus ik ben vooral daar aan het kleuren geweest. Dat was eigenlijk net zo makkelijk, want wat hadden we veel bij te kletsen! Ook hebben we heerlijk kunnen shoppen in de winkel, ze had prachtig nieuw papier van Maja-Design, dus behalve dat ik flink heb ingeslagen, heb ik ook gelijk dit mooie papier op het project verwerkt!


Deze lieve stempel heet 'Summer Wedding Tilda' uit de 'Special Moments Collectie 2013'. Ik heb haar ingekleurd met Gansai Tambi van Kuretake. De 'silver pearl' heb ik gebruikt op de bloemetjes, ik hoop dat ik de glitters duidelijk genoeg op de foto heb kunnen pakken. In het haar heb ik met de parelpen accenten gelegd.


 Natuurlijk kan ik het niet laten om rond het afdrukje met verschillende stempels aan de slag te gaan voor een mooie afwerking!

Hierbij een close-up van het hang-gedeelte. Hier zou ook heel mooi een leuke foto op verwerkt kunnen worden! Maar natuurlijk gingen wij aan de slag met Magnolia :p Maar ik vind het zo'n leuk frame! Dat ik er nog eens eentje wil gaan maken, maar dan met een foto.... Veel stansen zijn van magnolia, zoals de bloemen, het 'chickenwire', het gras met het konijntje, tags en zo verder. De bladzijdes zijn van MD, de vlinders van Noor! Design en de blaadjes van sizzix.


Rondom heb de nieuwe early bird verwerkt van Doohickey Club 9. Die kwam precies als gelegen :p
Op de bodem van het frame was er ook nog ruimte, dus hier heb ik een scene gemaakt met een klosje kant en hier en daar bloemen....


Deze eerste DT-dag smaakte naar meer! Dus we gaan zeker nog een nieuwe plannen :)
Jullie moeten ook zeker even bij mijn team-maatjes kijken, want zij hebben ook allemaal schitterende creaties ervan gemaakt! Helaas was niet het team compleet. Maar de volgende keer vast wel!

Sorry, dat dit bericht nogal veel vertraging heeft gehad,
maar ik hoop dat ik vanaf nu weer de controle heb over blogger!

Bedankt voor jullie bezoekje! Liefs Lotte

3 opmerkingen:

 1. Ik heb hier maar één woord voor...Prachtig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lotte.....Wat een prachtige creatie!
  Super mooi.

  Groetjes Joukje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lotte.....Wat een prachtige creatie!
  Super mooi.

  Groetjes Joukje

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat.
Ik lees ze met veel plezier!

Liefs Lotte