zondag 22 mei 2016

Moederdag

Moederdag is al een tijdje geleden, maar ik heb de kaarten nog niet laten zien die ik voor mijn moeder en oma heb gemaakt. Zij zijn de twee vrouwen in mijn leven die er voor gezorgd hebben dat ik nu ben wie ik ben. En daarvoor verdienen ze ieder jaar een persoonlijk kaartje!

Cadeautjes zijn niet nodig, maar een mooi woord kan zo kostbaar zijn....


************** 


Dit keer heb ik het compleet anders aangepakt, ik heb namelijk een prachtige stempel van Penny Black - Softly gevonden. Deze heb ik afgedrukt met Embossingpoeder - Silver Pearl en daarna met de Gansai Tambi ingekleurd. Ik werk zo graag met deze verfjes! En het is leuk om jezelf te ontwikkelingen en te ontdekken welke mogelijkheden dit medium nog meer te bieden heeft :)

Maar dit had ik niet gekund zonder de hulp van mijn vriendinnen Lins en Veerle!

Dit is een 'techniek' waarbij ik eerst het oppervlakte nat maak om vervolgens ook natte verf hierop te plaatsen, de verf doet de rest.... Voor mij een hele uitdaging om mij er niet mee te bemoeien, ik heb graag controle op wat er gebeurd :p  Maar juist doordat je het laat gebeuren krijg je de mooiste resultaten! En ik ben zeker niet ontevreden met mijn resultaten :)**************Deze kaartje smaken zeker naar meer! Maar dan wel iets minder CAS... Hoewel ik dat enorm apprecieer, ga ik toch kijken naar een mogelijkheid om het meer te laten passen bij mijn stijl.... Word dus wel vervolgd!

Nog een hele mooie dag toegewenst!
Liefs Lotte

3 opmerkingen:

 1. Wauww prachtig!!!

  ik zou ze juist zo mooi rustig houden, zo is het precies in balans :) Anders haal je misschien de aandacht van de mooie stempel en het inkleurwerk af :)

  Liefs Jenine xX

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi Lotte, lieve zachte uitstraling hebben je kaarten.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Twee prachtige kaartjes Lotte! Heel leuk gedaan ;) Ben benieuwd hoe je dit kleurmedium in jou stijl gaat toepassen! Liefs, Sarah

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat.
Ik lees ze met veel plezier!

Liefs Lotte