zaterdag 30 april 2016

Wild Tilda

Wat een lange tijd zit er weer tussen de kaarten die ik aan jullie laat zien zeg, ik schrik er zelf van... Een week is ook zo voorbij hé?! Niet dat ik stil zit hoor, integendeel, maar zelfs voor kaarten heb ik geen tijd, hihi

Toch heb ik nog een kaart kunnen maken! Mijn moeder vroeg mij een kaart te maken voor een collega van haar die met vervroegd pensioen ging. Ze had wel wat wensen die ze graag op de kaart terug zou willen zien. Maar hoe combineer je een tijger printje, een haan en een hond op één kaart...?
Het lijken onderwerpen die niets met elkaar te maken hebben! Maar toch is dat wel het geval, het zijn namelijk allemaal mooie herinneringen die representatief staan voor hun fijne samenwerking en het plezier wat ze samen hebben gehad op de werkvloer. Toch wel mooi hé?!

Een leuke, persoonlijke opdracht dus, waar ik graag mijn best voor heb gedaan. Mijn moeder was blij met het resultaat! Dat is het belangrijkste. Maar natuurlijk ben ik ook benieuwd naar jullie mening ;-)

Op de voorkant heb ik Wild Tilda gebruikt uit de Sweet Crazy Love Collectie 2012 en ingekleurd met de Gansai Tambi. 


De kaart heb ik gemaakt uit een cirkel met een doorsnede van 30cm. Helaas kan ik de tutorial niet terug vinden, maar wanneer je belangstelling hebt kan ik het wel uit tekenen, het is heel simpel! Door deze op een speciale manier te vouwen ontstaan er ruimtes voor labels. Ik heb deze kaart op de kant gezet waardoor de labels rechts uit geschoven kunnen worden.

Op het eerste label heb het haantje gemaakt,
 hiervoor heb ik een stans gebruikt uit de Doohickey Volume 8.


Op het tweede label heb ik het nieuwste hondje uit de laatste stempel kit 'spring 2016' gebruikt, hier zat ook het leuke bijtje bij. Dus die konden gelijk voorzien worden van inkt <3


En hierbij dan het eindresultaat! 


Deze kaart dient als voorbeeld voor de nieuwe challenge bij Time for Magnolia die vandaag van start gaat! De opdracht luid: Pretty in Pink! Volgens mij werken we allemaal wel graag met roze ;-) Dus dat moet geen moeilijke opdracht zijn...

Bij deze challenge kan jij je ook weer aanmelden om Gast Designer te willen zijn! Dus lijkt het je leuk om voorbeelden te maken voor onze challenge en hiermee je creaties en blog extra in de spotlights te kunnen zetten? Hop dan even naar het challenge blog, daar staan alle regels.

Ik kijk uit naar je creaties in het roze!
Een goed weekeinde toegewenst, liefs Lotte 

1 opmerking:

  1. Wat gaaf zoals je dit gemaakt hebt Lotte, leuk model kaart en mooi zoals je ingekleurd hebt.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat.
Ik lees ze met veel plezier!

Liefs Lotte