zaterdag 19 december 2015

Verjaardagskaart

Vorige week was een lieve vriendin jarig en daar heb ik natuurlijk een kaart voor gemaakt! 


Deze Toffe Tilda heet Here I'm Tilda uit de Pink Lemonade Collectie 2014. Ze is ingekleurd met de Derwent Coloursoft Pencils. En zij is zo leuk te combineren met het raam!

Voor deze kaart heb ik een leuk model gemaakt, geen idee of het ook een naam heeft. Maar ik heb de voorste zijde gewoon de helft terug geslagen en een stans van Go Kreate heb ik twee keer uitgestanst en zowel op de voorkant als aan de binnenkant (recht boven elkaar) geplakt.


Vandaag start weer een challenge bij Time for Magnolia! En deze kaart dient ook als voorbeeld want de Challenge is CAS (Clean And Simple) of Fully Loaded. Zoals je ziet heb ik voor fully Loaded gekozen ;-) Maar wat heel leuk is, is dat sommige team-maatjes echt uit hun 'comfort-zone' zijn gestapt en een prachtig voorbeeld in CAS hebben gemaakt! 

Deze challenge duurt een week langer als normaal zodat ook wij als DT een beetje vakantie hebben ;-) En dat geeft jullie ook meer tijd om mee te doen! Bij deze challenge hebben we ook gelijk weer een GastDesigner-Call! Dus wanneer je het leuk lijkt om een periode ook voorbeeldkaarten te maken voor dit blog en zo je kaarten en blog in de 'spot-lights' te hebben staan, doe dan ook gezellig mee! En plaats GD achter je naam. Kijk voor de voorwaarden even op het challenge-blog.


En dit is mijn hele kaart uiteindelijk geworden! De roosjes heb ik dus op de binnenkant van de kaart geplaatst en zijn voor de helft zichtbaar. Ik heb ze allemaal zelf gemaakt en ook het papier daarvoor heb ik zelf op kleur gebracht, zo genieten om dat te doen! Het mooie design papier is uit een blokje van Marianne Design - Flower Garden, echt heerlijke kleuren om mee te werken! 

Graag zou ik met dit kaartje mee willen doen met de challenge bij:

Ik heb nog een cadeautje gemaakt voor een andere vriendin die jarig was! Dus er komt binnenkort weer een blogpost ;-) Maar eerst ook even genieten van de rust en de vakantie, dus wanneer ik een gaatje heb.... Kom ik jullie blogs weer gezellig bezoeken en een nieuw kaartje hier laten zien!

Een goed weekeinde toegewenst! Liefs Lotte

5 opmerkingen:

 1. Super leuke kaart. Ook het model is mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat mooi zoals alles bij elkaar komt op je lieve kaart Lotte. Een heel werk om al die roosjes zelf te maken maar het resultaat mag er wel zijn. Genieten dit...
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat een prachtkaart! Geweldig zo in het blauw en die roosjes zijn zo mooi!Gaaf hoor zo met het venster.
  Ik wens jou met allen die je lief zijn heel goede feestdagen, Lotte en veel geluk, liefde, gezondheid en knutselplezier in 2016!
  Liefs Adriana

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja , en ze staat nog steeds op de kast , dank je wel Lotte . Ik was er superblij mee ��
  Groetjes Karine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Totally adorable. Thank you for sharing it with us at Magnolia-licious.
  Hugz,
  Cath

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat.
Ik lees ze met veel plezier!

Liefs Lotte