zaterdag 12 december 2015

Kerst bij Time for Magnolia

Voor dit jaar alweer de laatste Christmas Challenge! En dit keer willen we graag je favoriete kerst-stempel op je kaart/creatie terug zien. Simpel toch?!


Eigenlijk zijn alle stempels van Magnolia mijn favoriet, maar toen ik mijn mappen aan het doorbladeren was kwam ik ook weer diertjes tegen. En ik vind dat Pauline die zo knap kan tekenen! En van deze Jingle Belle Rudolf uit de Winter Wonderland Collectie 2013  ben ik dus ook helemaal weg! Het was een plezier om hem weer een keer in te kleuren :) Ik heb dat natuurlijk weer gedaan met mijn nieuwe verfjes; Gansai Tambi van Kuretake. O, wat is dat genieten...


De kaart heb ik vrij eenvoudig gehouden met niet al te veel verschillende kleuren, maar wel kleuren die gelijk en heerlijke kerstsfeer laten zien <3 Zo mooi dat papier van Maja Design!

Ook het lint en het verbandgaas heb ik weer op kleur gebracht met de verfjes!


Doen jullie allemaal gezellig mee met deze challenge? Ik kijk er naar uit om te zien wat jullie favoriete stempel is om in te kleuren :)

Fijn weekeinde! Liefs Lotte

2 opmerkingen:

 1. Zag hem op Fb en wat is hij schitterend, ja Pauline maakt ook prachtige diertjes dat vergeten we soms bijna ;-)
  Je werk met de verfjes is al zo goed en je bent er zo enthousiast over ben benieuwd of er wat meer bekendheid van dit merk komt .
  Wens je vast hele fijne dagen toe,
  Liefs, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Owww, deze is ook heel mooi! Gaaf die gekleurde accenten!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat.
Ik lees ze met veel plezier!

Liefs Lotte