zaterdag 28 november 2015

kerst in pastel!

De kerst-kaarten moeten alweer bijna naar de brievenbus gebracht worden, hebben jullie ze allemaal al klaar? Ik niet hoor... Maar ik ga dapper door!

De kerst-challenge van Time for Magnolia helpt je goed op weg! Want deze challenge draait enkel om kerst en geeft je de kans om weer een prachtige prijs te winnen! De komende twee weken willen wij graag Christmas in Pastel zien. En dat geeft zulke mooie resultaten!Deze lieve Tilda with Little Snowy uit de Lovely Christmas Collectie 2015 is volgens mij van velen de nieuwe favoriet, zo ook die van mij ;-)  Ik heb haar gekleurd met mijn Derwent Coloursoft Pencils!Na het kleuren mag ik nog graag mijn afdrukjes afwerken met stempels en distress inkt langs de rand, dat laat de stempel gelijk anders lijken hé?!Mijn kaart is gemaakt met een stans van Crealies en het papier is van Maja Design.
Vrijwel alle stansen zijn van Magnolia!Doen jullie gezellig mee met deze challenge?
Ik kijk er naar uit om bij jullie prachtige kaarten terug te zien in pastel tinten <3

Bedankt voor alle lieve reacties op mijn kalendertje! Ik heb veel plezier gehad in het maken ervan, maar jullie reacties terug lezen deed ook zo'n deugd! Ik ben alweer lekker bezig met mijn verfjes, maar daar moet ik nog veel mee oefenen :p

Fijn weekend! Liefs Lotte

4 opmerkingen:

  1. Deze is zo mooi, je ingekleurde prent straalt gewoon warmte uit ook al heeft ze een sneeuwmannetje in haar handen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je kerstkaartje is prachtig, geweldig knap ingekleurd , wat ik echt niet na kan doen, top Lotte!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Och och wat een schatje weer!! Liefs Nanna

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat.
Ik lees ze met veel plezier!

Liefs Lotte