dinsdag 10 november 2015

Uitnodigingen!

Ik had het al geschreven, vandaag kom ik met compleet een andere kaart, maar toch hoop ik dat 'mijn stijl' er nog min of meer in te herkennen is....

Binnenkort mag ik verjaren en dit jaar is dat toch iets specialer, want ik vier een kroonjaar. Om deze reden hebben wij doen besluiten het eens wat groter aan te pakken en heb ik een leuke locatie gehuurd waar ik iedereen die mij dierbaar is kan ontvangen.


Natuurlijk mag een uitnodigingskaart niet ontbreken! En wanneer je zo met kaarten bezig bent is het natuurlijk het allerleukste om die dan ook zelf te maken. Ik zag het niet zitten om tig keer dezelfde Tilda te gaan kleuren :p Maar natuurlijk moest het wel bij mij passen en 'mijn stijl' er in terug te zien zijn....Het was geen simpele opgave die ik mijzelf gaf, maar ik ben nu wel heel trots op het resultaat :)
Ik hoop dat jullie het ook kunnen appreciƫren!

Een mooie dag nog verder! Liefs Lotte

9 opmerkingen:

 1. Prachtig zijn ze Lotte maar zeker veel werk.
  Alvast gefeliciteerd, als je een mijlpaal in je leven mag bereiken dan moet je daar trots op zijn en zeker groot vieren. Alvast heel veel plezier op je verjaardag en je voorbereiding ( dat is te zien ) was vast al een feestje op zich.
  Liefs Bianca.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou je hoeft echt niet te twijfelen of jou stijl er op te zien is, ze zijn prachtig en echt helemaal jou. Ik wens je een super dagje waar je prachtige herinneringen aan mag overhouden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie serie kaarten..lekker romantisch en een tikkeltje stoer door de gescheurde randjes. Wat een werk is dat geweest Lotte, maar ook al een stukje voorpret natuurlijk. Heel leuk...
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Supergaaf ontwerp! Prachtig gedaan! En een mooi feestje toegewenst!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zooooo daar ben je even mee bezig geweest !
  Maar wat ontzettend mooi zeg, wowww ☺
  Fijne avond !
  Liefs van Erica
  {Heidebloempjuh}
  {DT De Egel}

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een werk zeg en dan allemaal de zelfde, na ja bij de laatste kun je ze blindelings maken, maar ze zijn wel heel mooi. Alvast van harte gefeliciteerd....als je zegt wanneer dan stuur ik een kaartje.

  Groetjes Leni

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een schitterende kaarten heb je gemaakt en wat een werk maar wel heel speciaal.
  En alvast een heel leuk en gezellig feestje!!!

  Lieve groetjes Marrie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ohhh wat ontzettend mooi gedaan Lotte! En jouw stijl is er zeker nog in te herkennen hoor. Heel romantisch en wat origineel en persoonlijk om de gasten op deze manier uit te nodigen!

  Liefs,
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat.
Ik lees ze met veel plezier!

Liefs Lotte