zaterdag 24 mei 2014

Easelkaart bij TFMC!

Vandaag is team Edwin weer aan de beurt om de voorbeelden te maken voor de challenge die vandaag van start gaat bij Time For Magnolia. En deze keer dagen wij jullie uit om een easelkaart te maken. Dat zijn één van mijn favoriete modelletjes, dus ik ben er lekker voor aan de slag gegaan!


Ik heb een easelkaart in de vorm van een theekopje gemaakt. Paste goed bij deze stempel ;-)


Deze stempel stond boven aan mijn lijstje; die  moest ik nu echt eens gaan gebruiken! Want ik had deze twee samen voor mijn verjaardag gekregen (november). En tot mijn grote schaamte was ik er nog steeds niet aan toe gekomen... Terwijl die al lang gestempeld klaar lag! Soms komt er steeds wat tussen.... Zeer frustrerend en vast herkenbaar, LOL


De kaart is redelijk éénvoudig gebleven. Ik wilde de vorm van het theekopje niet laten verdwijnen onder alle mooie details ;-) Maar ik heb heus nog genoeg gebruikt! HIHI


Het papier is van Maja Design, Safiero Collectie. Toch wel één van mijn favorieten!

Dit theelepeltje is zóóó gaaf! Super mooi gedetaileerd en prachtig op een kaart. Ik heb het als steun gebruikt om de kaart tegen aan te laten staan. Met een wit roosje van magnolia was het voor mij voldoende ;-) Ook de charm van een theepotje past er natuurlijk super bij. Deze heb ik aan kreukellint vast gemaakt. 


De rolroosjes heb ik zelf gemaakt met een stans van MD. Met in het midden een parel. Tussen de roosjes heb ik nog mini resin flowers verwerkt. En de takjes en vlinder heb ik uit kraft gestanst. 


Doen jullie allemaal mee met deze leuke uitdaging? Ik hoop veel mooie easelkaarten langs te zien komen en opnieuw geïnspireerd te worden door jullie!

Bedankt voor al jullie lieve reacties iedere keer, veel liefs Lotte

13 opmerkingen:

  1. Wauwwwww hij is geweldig Lotte!! Gaaf modelletje die theepot, en zo toepasselijk bij je stempel en de rest van de embellies, super!!
    Liefs, Diana

    BeantwoordenVerwijderen
  2. weer een geweldige kaart, superleuk model. alles past weer perfect bij elkaar.
    grtjs Lodia

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wow, wat een super lief en heel mooi kaartje! Ik heb nog nooit een easelkaart gemaakt .. Ooit ga ik dat ook eens proberen ;-) Liefs Nanna

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oooooohhhh wat een bjoetie toch Lotte!! Supergaaf zoals je alles verwekt hebt en het model.....GEWELDIG!! je kleurwerk is weer subliem, net als alle passende details, waaronder de charm en het theelepeltje. Super!!
    Fijn weekend. Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hij is gewoon fantastisch Lotte. Wat een geweldig leuk afdrukje en zo mooi ingekleurd, je hebt het zo apart gedaan allemaal en zo mooi alles bij elkaar gezocht, het is helemaal perfect que kleur, model en details, een dikke 10 krijg je van mij haha.
    Groetjes en een fijn weekend,
    liefs Hanny♥
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Geweldig, wat een mooie creatie zeg en wat een gave details heb je erin verwerkt mijn complimenten hoor!!
    Groetjes Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hallo Lotte,

    Wat is je kaart weer super mooi heel leuk gedaan die theekop Easel kaart en die Magnolia stempel past hier heel leuk bij zeg en alles is weer zo mooi gemaakt van mij krijg je ook een 10 hoor ha ha!!

    Lieve groetjes Marrie

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een leuk modelletje Lotte!
    gr. Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Lotte, je blaast me weer van m'n sokken met je prachtige kaart! Heel leuk model en past inderdaad perfect bij die lieve Tilda. Die is overigens ook weer schitterend ingekleurd! Liefs,
    http://littlecreass.blogspot.be/

    BeantwoordenVerwijderen
  10. wauw wat n beauty meis en hihihi dat je nog niets met je stempel had gedaan dat komt mij ook helemaal niet bekend voor whahahah ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. wat een leukerd joh en o zo gaaf ingedeeld met al die mooie dingen erop!! helemaal TOP!!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Super!! Wat een gave easel. Dat model vind ik natuurlijk helemaal geweldig ;-) en dat prachtige lepeltje als steun is zo'n creatief idee!! Het klopt weer helemaal met al je schitterende details en kleurwerk. Ja en dat van je stempel is heel herkenbaar intussen: zoveel moois wat klaar ligt om mee aan de slag te gaan... Maar dat komt gewoon omdat de tijd steeds sneller gaat:-)!
    Liefs Adriana

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wowie Lotte, ik vind dit kaartje echt mega knap. Je weet hoe dol ik ben op easelkaarten en dit kaartje is echt volledig mijn smaak. Zo origineel, prachtig gewoonweg.
    Je verhaal is meer dan herkenbaar hihi, je kent me wel he :-)

    Liefs,

    Lins

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat.
Ik lees ze met veel plezier!

Liefs Lotte