donderdag 1 mei 2014

Challenge bij AnMaCreatief

Vandaag gaat er weer een nieuwe challenge van start bij AnMaCreatief en dit keer gaan we aan het werk met knopen! Ik heb ze op een kaart verwerkt. Maar je mag ze natuurlijk ook op alle andere projecten laten zien die je maakt! Dus doe deze maand gezellig mee en verras ons met jullie creativiteit.


Ik verras jullie ook vandaag, want ik laat een kaartje zien die je niet snel bij mij zou verwachten. Toch kan ik juist van deze kaarten genieten en ik ben er dan ook heel blij mee dat het mij zowaar gelukt is! HIHI

Ik wilde graag met dit mooie papier aan de slag van First Edition - Summer Breeze. Eigenlijk is dit velletje nu net het velletje wat ik normaal gesproken zou laten zitten in een blokje. Want met al mijn embelies en bloemen zie je toch niets meer van het prachtige papier... 


Daarom heb ik het dit keer anders gedaan. De bloemen op het papier heb ik voor de helft los geknipt zodat ik daar het tweede design papier tussen kon steken. Zo komen de prachtige bloemen in het papier toch tot zijn recht ;-)

Op de vlinder van Joy! heb ik twee mini knoopjes verwerkt!


De stempel is van Wild Rose Studio en ingekleurd met Distress Inkt. Op de hartjes heb ik nog stickles gedaan wat mooi past bij het papier.

Met deze challenge kan je deze prijs winnen:


De kinderen hebben hier heerlijk vakantie, dus wij doen het nog een weekje lekker rustig aan ;-)
Veel liefs Lotte!

10 opmerkingen:

  1. Wat een mooi kaartje heb je gemaakt, het afdrukje is echt een schatje, zo lief. Mooi papier en een geweldige leuke kaart Lotte. Geniet van jullie vacantie!
    Fijne dag, liefs Hanny♥, http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het ook een mooie kaart, leuk idee om de bloemetjes voor de helft los te knippen en er nog een papiertje tussen te steken. Die bloemetjes komen inderdaad mooi uit.
    Dat olifantje is toch echt een schatje he.

    Liefs,

    Lins

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat een leuk idee zeg! heel mooi kaartje, liefs Nanna

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Een hele mooie kaart en wat een schattige afbeelding erop. Prachtig gemaakt in mooie zachte kleuren! groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Lieve Lotte

    Een hele mooie kaart met natuurlijk zo'n lief olifantje. Mooi papier, knoopjes leuk verwerkt op de vlinder, de
    bloemen komen zo zeker mooi uit.

    Liefs van Granny

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een schatje zeg het olifantje, het kaartje vind ik heel erg mooi geworden, geniet nog even van de kids thuis, liefs Janny

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Lieve Lotte,

    Dit is inderdaad een heel rustig kaartje voor jouw doen! Ik vind hem erg leuk geworden met het lieve Wild Rose olifantje. Wat is dat FE papier toch mooi, hè?

    Bedankt voor je mooie voorbeeld!

    Fijn weekend,
    xxx Anne-Marije

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een superlief kaartje! Prachtig zoals je dat met het papier hebt gedaan! Zo ogenschijnlijk eenvoudig, maar wat een mooi effect. (Zal vast een gepuzzel zijn geweest).
    Liefs Adriana

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat.
Ik lees ze met veel plezier!

Liefs Lotte