zondag 18 mei 2014

Bloemenkaart

Ik ben dol op kaarten die niet vierkant zijn! Het geeft gelijk zo'n ander effect... En dat spreekt mij persoonlijk heel erg aan. 


Ik ben aan de slag gegaan met de shape art stencil - flower. Mooie vorm hé!?

Het papier is van First Edition - Floral Pavilion. Toch wel één van mijn favoriete blokjes ;-) ( en nu nog in aanbieding!) Deze stempel is van Forever Friends, wat blijven dat een schatjes! Met zo'n groot pak in de handen moet het wel een verjaardagskaart zijn. De stempel is gestempeld met Memento - Rich Cocoa en ingekleurd met Derwents. Ik merk dat ik daar minder vaak naar pak, dus dit keer weer eens gedaan!


Het afdrukje heb ik eerst op ribbelkarton gedaan. En daar van achter heb ik verbandgaas gebruikt. Rond het afdrukje heb ik ook nog een parelsnoer nonchalant geplakt. Over de kaart heb ik eerste drie verschillende kantjes/lintjes verwerkt. Die heb ik schuin opgeplakt met plooitjes erin. Namelijk Vintage Lace van MDsatijnlint van Anita's en kant van Dovecraft


Bij een kaart in de vorm van een bloem hoort natuurlijk ook de nodige bloemen op een kaart ;-) Dus ik heb lekker veel roosjescherry blossoms en sweatheart blossom gebruikt. Deze laatste vormen zo fijn!

Bij de bloemen heb ik ook nog een flesjes met pareltjes 'opgehangen' en daar steken twee pins in de vorm van een blaadje aan de bovenkant uit. Ook een prachtige parelkern in het wit mocht niet ontbreken! Links heb ik nog twee paperclips gebruikt.


Bij een verjaardagskaart vond ik de charm van een kurkentrekker goed passen. Een mooi detail op de kaart vind ik dat altijd. En de ontvangen van deze kaart is er ook altijd zo weg van! Terwijl zij geen kaartenmaakster is, HIHI De charm heb ik dit keer vastgemaakt met een veiligheidsspeld aan het ribbelkarton. De strik die je aan de onderkant ziet is gemaakt met de silhouette.

Een mooie week toegewenst! Het weer voorspeld veel goeds, dus ik kijk er naar uit. Liefs Lotte

10 opmerkingen:

  1. wow, heel mooi! geniet van het zonnetje!! liefs Nanna

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtig, wat is dit mooi gemaakt Lotte. Ik zie dat je de flesjes van de wibra ook ontdekt hebt, wat zijn ze leuk he? Een schitterende creatie met ontzettende lieve details.
    fijne zondag, liefs Hanny♥,
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een schatje Lotte, ik vind dat je dat parelsnoertje leuk gebruikt hebt als zo'n los kadertje. Een lief afdrukje en je hebt veel aandacht besteed aan de decoratie en dat zie je meteen....lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ooohhhh wat een sweetie!!! Je hebt weer supermooi ingekleurd en prachtige details gebruikt. Toppertje!!
    Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Prachtig, Lotte! En om met je eigen woorden te spreken, hi, hi: ik ben fan van jouw niet vierkante kaarten. Prachtig zoals je de mooie vorm gebruikt voor het totaalplaatje!
    Liefs Adriana

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een prachtig kaartje weer! Zo mooi ingekleurd en die bloemetjes en charms zitten allemaal weer op het juiste plekje. Knap gedaan!

    Liefs,

    Lins x

    ps die strik is toch super he :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een supermooi kaartje weer Lotte, Prachtig!!
    Liefs, Diana.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat.
Ik lees ze met veel plezier!

Liefs Lotte