donderdag 27 maart 2014

Voorbeeld voor de beurs bij AnMaCreatief!

Vandaag heb ik even een berichtje voor jullie wat een kopie is van het bericht dat ik op het blog van AnMaCreatief heb geplaatst. Omdat het om nogal veel tekst gaat heb ik ervoor gekozen om het gewoon even te kopiëren! Maar ik wil een creatie met jullie delen die ik voor Anne-Marije heb gemaakt die ze mee kan nemen naar de beurzen. Ik vond het heel erg leuk om te doen! En hopelijk kunnen jullie het ook waarderen ;-)

********************************************
Dit is de kopie:

Ik ben weer aan het werk geweest om een voorbeeld te maken voor de beurs! Want wie naar een beurs gaat, gaat toch ook wel een beetje voor de inspiratie hè?

Dus hebben we bedacht dat ik een voorbeeld zou maken van een creatie voor de man. De meeste mensen vinden het toch een stuk moeilijker om hier een kaart of iets anders voor te maken. Maar eigenlijk zijn er best veel dingen te verkrijgen! Dus met een gevuld doosje ben ik aan de slag gegaan en is dit het eindresultaat geworden!


De komende dagen is AnMaCreatief te vinden op het Crea Weekend in Venray waar ook dit drieluik te zien zal zijn. Bijna alle materialen die gebruikt zijn zullen ook op de kraam aanwezig zijn.

Hier op het blog zal ik nog even beschrijven hoe ik het heb gemaakt.
Dit drieluik is van Dutch Doobadoo. Het is gemaakt van MDF en al voorzien van gaatjes. Alle delen heb ik eerst beplakt met het mooie papier van Curiosity Corner van DoveCraft. Alle randen heb ik bewerkt met de Distress Tool en daarna met Distress Ink; Walnut Stain. De drie luiken heb ik aan elkaar bevestigd door middel van de mooie Book Binding rings van Joy! Ik heb gekozen voor de koper kleur.


Op het eerste deel heb ik een afbeelding van internet verwerkt (deze is onder aan dit bericht terug te vinden). Het plaatje heb ik op ribbelkarton geplakt. Daar omheen heb ik twine gewikkeld met hieraan een charm van een fiets. Links in de hoek heb ik twee vierkante parelkernen geplakt. Zowel aan de boven- als onderkant van het plaatje heb ik een lange filigraan verwerkt. Verder heb ik dit deel afgewerkt met bloemen die van dezelfde serie zijn als het papier. In die bloemen heb ik metalen bloemen gedaan voor de stoere uitstraling en een  kraft gear van Dutch Doobadoo gebruikt. 


Op het middelste gedeelte heb ik de prachtige stans uit kraft verwerkt van MD; Vintage Bicycle. Op het midden van het grote wiel heb ik een ronde filigraan bevestigd met een splitpen. De centimeter die je over de fiets heen gedrapeerd ziet is uit het Design Papier geknipt. Deze heb ik eerst heel vaak dubbel gevouwen en vervolgens 'hobbelig' opgeplakt. Bovenaan heb ik 'tags' verwerkt. Ook deze zijn weer uit het Design Papier geknipt. Ik heb ze vastgezet met een splitpen met hieraan een charm van een bosje sleutels. Verder heb ik hier dezelfde bijpassende bloemen gebruikt en dezelfde gears. Met een extra gear-spacer als aanvulling.


Op het laatste deel  heb ik twee plaatjes van internet verwerkt. De onderste heb ik eerst geplakt op ribbelkarton en daarna op filigraan. Vanwege de maat heb ik er dit keer voor gekozen om twee grote filigraan hoeken met de lange zijdes tegen elkaar aan te leggen. Hierbij overlapte het middelste gedeelte elkaar. Dit heb ik vervolgens er tussen uit geknipt en rechts bij het bovenste plaatje weer terug laten komen. Op het Design Papier heb ik met een Mask Art; Bricks de stenen geblend met  Distress Ink; Walnut Stain. Ook hier heb weer gebruik gemaakt van de bijpassende bloemen en de gears. De 'tag' is weer uit het Design Papier gehaald en een mooie charm van een wekkertje mocht niet ontbreken.


Tussen de luiken heb ik ook nog charms verwerkt aan de ringen! Links heb ik een bos sleutels gehangen. Dit zijn drie verschillende grote charms in het geel koper. En rechts heb ik klokjes verwerkt. De achterste grote klok is helaas op de foto niet goed te zien, maar wel super mooi! En daarbij hangt nog een kleiner klokje. Verder heb ik rond de bovenste ringen stukjes kant geknoopt! Dit kant hoort ook weer bij het papier en bloemen en is dus uit dezelfde serie; Curiosity Corner van Dovecraft. 

Ten slotte wil ik de plaatjes die ik heb gebruikt met jullie delen. Ze zijn van het grote web afgehaald en zijn vrij te gebruiken! 
Hopelijk zijn jullie ook weer voorzien van de nodige inspiratie! 

Liefs Lotte

9 opmerkingen:

 1. Echt een plaatje Lotte. Alles zo mooi bij elkaar gezocht en de foto's heb je er zo prachtig in verwerkt. En dan alle kleine details bij elkaar maakt het helemaal af. Echt een schitterend voorbeeld om te laten prijken op de kraam. Liefs Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je een schitterende creatie gemaakt Lotte. Dit zal echt wel een blikvanger zijn op de stand, súper uitgewerkt. Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, prachtig hoor Lotte!
  gr. Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er echt geweldig gaaf uit Lotte, Prachtig!!
  Liefs, Diana

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lotte wat ziet dit er schitterend uit....en ook al is het een drieluik het is absoluut een éénheid!!
  Het zal zeker een inspiratie bron zijn op de beurs in Venray, want er is super veel op te zien!
  Zonnige groetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gisteren ben ik op de beurs in Venray geweest, ook bij anmaCreatief en wat denk je, ben ik zo druk met vanalles en nog wat en heb ik totaal geen creaties gezien, dom dom want in het echt was deze natuurlijk nog mooier. Ik dacht er pas aan toen ik alweer op de terugweg naar huis was, tja.we zullen het maar aan de leeftijd wijten;)Fijne zondag, liefs Hanny♥, http://tierelantijntjes.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het een supergave kaart, vol inspiratie!

  groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh wat prachtig gemaakt Lotte! Zoveel mooie details, het moet vast prachtig zijn om dit in het echt te zien. Super mooi!

  Liefs,

  Lins x

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat.
Ik lees ze met veel plezier!

Liefs Lotte