vrijdag 21 maart 2014

Age is just a number...

Eerst wil ik iedereen super bedanken voor de lieve reacties en beterschapswensen. Helaas gaat het herstel niet zo snel als dat ik zou willen. Maar dat ligt aan mijn wensen en niet aan het herstel ;-) De blauwe plekken en schrammen zijn al aardig aan het verdwijnen, maar de hoofdpijn is nog enorm aanwezig. Tja, voor een zware hersenschudding staat best veel weken voor herstel... 

Toch word het nu wel steeds moeilijker voor mij om niet te knutselen ;-) Het begint alweer aardig te kriebelen... Maar helaas lukt het mij nog niet om te kleuren. Dit doe ik juist zo graag voor de ontspanning, maar die concentratie lukt gewoon niet. Maar gelukkig zijn er meerdere manieren om bezig te zijn!


Deze kaart is niet helemaal de stijl die je van mij verwacht, maar dit idee kwam ik tegen en vond ik zo super, dat ik mij heb laten inspireren en een eigen variant er van heb gemaakt. Want helemaal CAS is niet mijn ding ;-)

Het cijferpatroon heb ik uitgesneden met de silhouette uit Kraft van Joy! Eerst was ik 'bang' dat dit te dik zou zijn, maar dit ging eigenlijk heel erg goed! Voor de gene die ook ge├»nteresseerd zijn in dit snijbestand; het is een gratis snij-file en kan je hier vinden!

Het design papier wat achter het cijferpatroon zit is een velletje uit het super mooie blokje; Curiosity Corner van DoveCraft. Deze velletjes combineren heel mooi met elkaar en zijn ook goed geschikt voor een man!Achter het cijfer 50 heb ik een langwerpige filigraan geplakt. Soms ben je gewoon heerlijk aan het snuffelen tussen wat je hebt en beland per toeval zoiets op elkaar. Ik vond het een mooi resultaat geven!

De ontvanger van deze kaart heeft iets met uilen, dus deze prachtige charm mocht niet ontbreken. Ik heb deze aan een stuk twine geknoopt.

Verder vond ik de kaart nog wat 'saai'. Dus heb ik met de mask; Bricks van Dutch Doobadoo hier en daar wat stenen geblend met Distress Ink - Walnut Stain op de kaart.

Hopelijk heb ik jullie met deze kaart weer kunnen inspireren.
Een heel mooi weekeinde toegewenst! Liefs Lotte

12 opmerkingen:

 1. O Lotte, ik wist dat niet, blijkbaar heb ik je vorige bericht gemist. Ik dacht al dat er iets niet klopte!
  Veel beterschap lieve schat, en zorg goed voor jezelf!! Je kan nog lang last hebben van je nek en hoofd na een lelijke val; want je atlas( dat is de eerste en dragende werven van je schedel) kan zich wat verplaatst hebben.
  Als dat het geval zou zijn bestaan daar wel behandelingen voor. belangrijk nu is rustig aan doen!!!!!!
  Hoofdpijn gaat ook met veel energie lopen,( en ik kan het weten)
  Niets forceren hoor!!!
  Liefs en het allerbeste
  Magda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beterschap! Mooie kaart heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super, wat is dit een prachtige kaart Lotte, ik vind hem geweldig.
  Blijkbaar heb ik wat gemist op je blog want ik las dat je een hersenschudding en blauwe plekken hebt, wat ontzettend vervelend meis, doe lekker rustig aan (voor zover dat kan) en belast je nek en schouders niet teveel.
  Van harte beterschap, fijn weekend, liefs Hanny♥, http://tierelantijntjes.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig hoor Lotte! Doe het rustig aan en luister goed naar je lichaam.
  Fijn weekend, gr. Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beterschap Lotte!
  Een stoere mannen kaart, leuk idee om hem op deze manier te maken.

  Groetjes Cathalijne.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind hem echt super geworden!!! Zo veelzijdig he.

  Fijn weekend, Lins xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. GEWELDIG, Lotte!! Wat een mooie creatie. En zoals Crealin zegt, erg veelzijdig! Liefs, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtig kaartje, ook wel leuk weer eens een andere uitdaging. Sterkte! Liefs Nanna

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Thank you for linking back to my website to my Free Silhouette Cutting File.
  I love the card you have created from the file and all the other beautiful design elements you have added to make this awesome card :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Lotte toch... meis ik schrik ervan , ik ben poos niet op internet geweest en lees ik dit bij jou, wat zal dat schrikken geweest zijn. Gelukkig viel het mee maar je hebt er toch nog behoorlijk last van en een zware hersenschudding is niet niks . Wat heerlijk dat je dan zulke fijne mensen om je heen hebt dan kun je toch je rust pakken wat dat is heel belangrijk. Heel veel beterschap en dikke knuf van mij !!
  Lieve groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Lieve Lotte, ik hoop dat de hoofdpijn alweer ietsje minder mag zijn. Je kaart is er niet minder om. Ongelooflijk dat jij met zo'n zeer hoofd nog zo creatief bent! Ik vind het een prachtkaart, Heel gaaf gecombineerd.
  Liefs adriana

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat.
Ik lees ze met veel plezier!

Liefs Lotte