vrijdag 20 september 2013

kerstster gemaakt!

Ik ben heerlijk een dagje aan het freubelen geweest bij Anne-Marije. Wat is dat toch gezellig hé?! Dit keer is het zowaar gelukt om ook nog echt iets te maken, LOL We zijn aan de slag geweest met een stans van Xcut die - Star. Echt heel leuk om zelf zo'n ster te maken!!! 


We hebben allebei papier gebruikt uit Dovecraft; Tis the Season. Je moet zeker even op het blog van Anne-Marije gaan kijken, zo verschillend als onze sterren zijn geworden... Super om te zien! Terwijl het uit het zelfde blokje komt. 

Ook hebben we allebei een stempel gebruikt van Fizzy Moon. Dit zijn zulke schatjes! En ze drukken heel mooi af. Ik heb de stempel; Heart gebruikt. Ik heb dit lieve beertje gestempeld met  Memento; Rich Cocoa op stempellinnen. Ik had weer zin om daar op te kleuren ;-) Soms vergeet je ook snel weer van die technieken, die toch wel super leuk zijn! Ik heb met de Derwents ingekleurd. Het hart heb ik bewerkt met glitters.


Verder heb ik de ster erg rustig gehouden. Je moet de ster natuurlijk nog wel kunnen zien, LOL Ik heb een doily van Cheery Lynn gebruikt, verbandgaas, kraft en natuurlijk heb ik alle randen bewerkt met Distress Ink - Walnut Stain.


De ster kan je ophangen met een stuk twine (lillibet). Hier heb ik een stuk Kreukellint wit (op kleur gebracht met  Distress Ink - Walnut Stain.) aan gestrikt met een stukje  Vintage kant van MD; Fleur er van tussen. Hier heb ik een charm van een kerstmuts aan gehangen met een veiligheidsspeldje.


Ook de achterkant heb ik natuurlijk bewerkt! Weer wat verbandgaas om het op te vullen. En verder een mooie filigraan met daar in het midden een parelkern geplakt.

Ik vond het super leuk om dit te maken! En met deze stans kan je de ster ook zo éénvoudig en 'strak' in elkaar krijgen, super! Misschien dat ik nog wel een hele serie ga maken voor in de boom...

Ga ook even kijken bij mijn lieve vriendin Anne-Marije, haar ster is ook super geworden, maar toch ook weer zo anders. Heel erg leuk om te zien!!!

Een mooi weekeinde toegewenst,
liefs Lotte

13 opmerkingen:

  1. Ja Lotte, dat is altijd gezellig om met hobbyvriendinnen een dag samen te freubelen! En dan met zo'n mooi resultaat, echt heel leuk gemaakt! Ik ga zo even bij Anne-Marije kijken hoe die van haar is geworden!

    Groetjes en een fijn weekend!
    Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtig Lotte!!!
    Bijzonder mooi en wat passen al die kleine details toch steeds weer zo goed in je thema!
    Een ster om mee te schitteren!!
    Fijn weekend, geniet er van.
    Lieve groeten,
    Magda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een prachtige ster heb je gemaakt; helemaal toppie. De stempeltjes zijn echt schattig - heb deze zelf ook gisteren ingekleurd. Liefs Helen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat heb je dit schitterend gemaakt Lotte, ik vind het prachtig.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Gaaf is dit zeg......leuk om dit zelf te maken, dat zal straks super staan in je huis rond de kerst. Heel mooi!
    Liefs van Plony.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ohh Lotte wat een prachtige ster en wat heerlijk zo'n ontspannen freubel moment, dat kun je vast heel goed gebruiken. hoop dat het met je dochterje weer wat beter gaat.
    Lieve groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hallo Lotte,
    Wat een uitzonderlijk mooie en aparte creatie... eens iets anders voor de kerstdagen, dan kaartjes. Prachtig hoor!
    Groetjes Patrice

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Lotte , wat een onwijs gave kerst-ster is dit !! En begrijp ik nou dat daar een stans voor is .... ik heb er een keer eentje helemaal met de hand uitgetekend en geknipt en ontzettend zitten frutten om hem een beetje mooi in elkaar te krijgen. En wat een lief stempeltje heb je gebruikt. En een mooi effect zo op dat linnen. FIJNE DAG !! Liefs , Christa.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een pareltje heb je ervan gemaakt! Prachtig ook om dat stempellinnen in een cirkel te gebruiken. Heerlijk dat jullie dat zo samen hebben kunnen doen!
    Liefs Adriana

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat.
Ik lees ze met veel plezier!

Liefs Lotte