woensdag 1 mei 2013

metaal bij AnMaCreatief

Bedankt voor al jullie lieve reacties iedere keer! En vooral de reacties op mijn vintage-kaart-uitnodigingen voor mijn oma! Ik heb al jullie reacties met haar gedeeld en dit vond ze erg leuk!
 
Vandaag kom ik met een totaal ander kaartje als wat jullie van mij gewend zijn! Ja, alweer... HIHI! De nieuwe uitdaging bij AnMaCreatief is om metaal op je kaart/creatie te verwerken. Voor mijn niet zo'n moeilijke opgave! Want ik kan bijna niet zonder charms en filigraan ;-)
 
 
Toch heb ik het niet makkelijk voor mijzelf gemaakt. Ik heb mij namelijk uitgedaagd een kaart te maken voor mijn zusje. En dan met name een kaart die of ze natuurlijk ook mooi zou vinden ;-)  Zij is totaal het tegenovergestelde van mij in zo mogelijk alle opzichten en daarbij ook met kleuren.... Zwart - Paars en Zilver zijn helemaal haar ding! Tja, en jullie kennen mijn voorkeuren ;-)
 
 
Ik heb de super lieve stempel van Gorjuss gebruikt en deze zwart gestempeld en uitsluitend met zwarte inkt; Distress Ink Black Soot ingekleurd. Eerlijk bekennen... Ik heb deze vaker moeten stempelen voordat ik tevreden kon zijn over het resultaat (bloos, bloos)
 
Voor het METAAL ben ik even bij Anne-Marije wezen shoppen ;-) ZILVER heb ik niet echt op voorraad... Maar ik begin er aan te wennen! Ik heb prachtige zilveren filigraan bloemen onder de asters gedaan. Het heeft dezelfde vorm als de bloem in het Design Papier ;-) Het papier komt uit een blokje van First Edition; Dreamcatcher. Op deze velletjes die ik heb gebruikt zit glimmend zilveren details!
 
 
De vorm van de kaart heb ik gemaakt met mijn Go Kreate mal. Je gaat deze nog heel veel zien hoor ;-) Rond het afdrukje heb ik een parelsnoer geplakt. Op het afdrukje heb ik nog parels geplakt; grote en kleine in de kleur lila. Verder heb ik nog verbandgaas er van achter laten komen.
 
 
De tag heb ik gemaakt met een Doohickey; ??? De stempel komt uit de set van Eline's Words. Aan de tag heb ik een stuk kreukellint (wit) gestrikt die ik ook op kleur heb gebracht met Distress Ink; Black Soot. Hier heb een stukje twine aan gestrikt met daaraan een charm van een hartje.
 
Hopelijk kunnen jullie zo'n kaartje ook eens van mij waarderen? Nu nog hopen dat mijn zusje deze mooi gaat vinden en dan deze dan héél lang bij haar op de kast mag blijven staan ;-)
 
Doen jullie allemaal gezellig mee met deze challenge? Deze maand kan je deze prachtige stans winnen!
 
 
Voor vandaag zijn jullie weer even van mij af ;-) Maar ik kom snel nog terug met andere kaartjes!
 
Een fijne dag! Liefs Lotte
 
 

17 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige kaart.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je zus zal er vast heel blij mee zijn met de kaart die jij in haar lievelingskleuren hebt gemaakt. Ik vind hem schitterend en lekker veel details, mooi hoor.
    liefs Hanny♥

    http://tierelantijntjes.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Schitterend, Lotte! (Ja ook letterlijk, hi, hi, dat is ook goed op de foto te zien)Heel knap gemaakt. Echt heel heel mooi geworden. De asters doen het ook zo leuk op de zilveren bloem. Past zo perfect! En de afbeelding is zo gaaf in het zwart! Heb ik nog nooit geprobeerd...
    Liefs Adriana

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Natuurlijk waarderen we zo'n kaartje ook! Juist met de gedachte om hem voor je zus te maken in haar lievelingskleuren is toch gaaf! Goed gedaan en heel mooi, ook je vorige post trouwens, een heel lief babykaartje.
    Groetjes van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hey Lotte,

    je zusje gaat deze kaart echt heel mooi vinden, niet twijfelen. Dat plaatje heb je weer zo knap ingekleurd en dit met maar één kleur, lijkt me super moeilijk! Heel knappe kaart.

    Liefs,

    Lins x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wow Lotte wat mooi! Hoe je het hebt ingekleurd vind ik gewoon de MAX! Prachtig in 1 kleur, maar kan me voorstellen dat het geen makkie is!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  7. A beautiful card, love the black & white image!
    Wish you a nice week!
    Hugs Kjersti:)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Een super mooie kaart in een mooie chique kleuren combi. Een mooi effect met het zwart kleuren! groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Je zus gaat hier heel erg blij mee zijn Lotte, dat kan gewoon niet anders. Je laat echt zien dat je ook op een andere manier een stempel in kan "kleuren" en dat het toch een mooi effect geeft met maar een tint. Goede inspiratie voor andere. Liefs Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Nou Lotte ik vind hem supermooi geworden, daar zal je zus wel heel erg blij mee zijn, ik vind het een toppertje.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Lotte ik vind hem supergaaf en schitterend!! Geweldig zo'n zwart-wit ingekleurd afdrukje! Zeker weten dat je zus daar heeeel blij mee gaat zijn. Anders kan ik je mijn adres wel geven voor het geval ze hem niet mooi vindt.......hahahahhah!!! Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  12. ik vind hem prachtig en heel mooi van kleur.
    het afdrukje is zo mooi ingekleurd.
    groetjes An

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Schitterend Lotte, wat een gave kaart heb je voor je zusje gemaakt!! Hier zal ze zeker blij mee zijn, echt een supermooi geheel!

    Groetjes Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
  14. WAUW ! Wat een uitdaging .... maar erg mooi geworden !! En een prachtige kleurencombinatie. Alvast fijn weekend ! Christa.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat weer een schitterende kaart Lotte en een leuke uitdaging!

    Groetjes Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hoe Lotte,

    Je zus vind hem vast mooi. Paars met zwart/wit en hij schitterd. Ik vind de kaart erg mooi.
    Liefs Cathalijne.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat.
Ik lees ze met veel plezier!

Liefs Lotte