woensdag 6 juli 2016

afscheidscadeautjes van ons dochtertje!

Volgens mij is dit het eerste berichtje op mijn blog wat echt over onze kinderen gaat. Ik hou dat graag gescheiden en foto's van hen deel ik niet op het internet. En meestal worden er toch wel foto's gebruikt ;-) Maar dit keer heb ik iets heel anders gedaan wat ik toch wel de moeite vond om met jullie te delen.


************


Mijn uitgangspunt was een schilderij van ons dochtertje. Er zijn bij haar op de peuterspeelzaal veel leidsters, maar ook vooral veel stagaires. Deze hadden natuurlijk allemaal 'recht' op een presentje, maar al met al kwamen wij op een totaal van 9! Dat waren iets te veel schilderijen voor ons dochtertje om te maken.... dus ben ik met één groot schilderij aan het werk gegaan en deze heb ik op een creatieve manier verdeeld.


************

Eerst was ik 'bang' dat ze er geen vrede mee zou hebben wanneer ik er de schaar in zou zetten, maar het tegendeel was waar. Ze was super enthousiast terwijl ik met haar bezig was om het door de cuttlebug te draaien en mega trots op het eindresultaat! Wat super leuk om dan samen zo bezig te zijn.


************


Zowel het label als de bloemetjes heb ik uit haar schilderij gehaald. Het potje is gevuld met pepermuntjes in de vorm van een hartje en zo komt alles weer samen. Ons dochtertje heeft het vol trots uitgedeeld en de juffies hebben het dankbaar in ontvangst genomen. Missie geslaagd! Nu haar verjaardag vieren <3

Een fijne dag allemaal vandaag! En bedankt voor jullie bezoekje, liefs Lotte

4 opmerkingen:

Wat leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat.
Ik lees ze met veel plezier!

Liefs Lotte