dinsdag 14 april 2015

zomaar...

Eindelijk eens 'zomaar' een kaartje! Het is een drukke periode voor ons geweest. En dat zal nog even zo duren. Maar soms is het fijn om even tijd voor jezelf te nemen! En daar is dit kaartje uit voortgekomen...


Het prachtige papier heb ik van een lieve vriendin gekregen. Het is van Maja Design en het zijn helemaal mijn favoriete kleurtjes! Gelijk mee aan de slag dus ;-)

Deze stempel heb ik nog niet zo vaak afgedrukt, maar vind ik zo super leuk. Ook vooral om te kleuren :) Ze heet Sitting Tilda with Butterfly uit de Once upon a time collectie 2013. Zij is gekleurd met mijn Derwents.


De vorm is gemaakt met een GoKreate stans en de rand vanachter het afdrukje is met een stans van Joy! gemaakt. De bloemen zijn van Sizzix met daarin een parelkern. De tags zijn gemaakt met een stans uit de Magnolia Doohickey kit Volume 3. Natuurlijk mag het kreukellint op een kaart van mij niet ontbreken ;-)

Leuk dat jullie weer even komen kijken! Liefs Lotte

9 opmerkingen:

 1. Prachtige creatie otte!
  Je bloemen hebben een bijzonder mooie kleur!
  Een schitterend geheel met je lint en kantjes!
  Fijne dagen,
  Lieve groeten, Magda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtiggg, ook mooi van kleur!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk om een "zomaar" kaartje van je te zien, en hij is zo mooi, ja dit stempeltje is zo ontzettend lief en je hebt haar prachtig ingekleurd. Sterkte nog met de laatste loodjes meis !!
  Liefs, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gaaf !!!!!!! Prachtige kleuren.
  Liefs Bianca.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh Lotte, je kaart is weer o zo prachtig. Wat is deze Tilda weer mooi ingekleurd en je kaart is weer zo mooi aangekleed. Super!!!

  Liefs,

  Lins xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat fijn dat je even kon ontspannen aan alle drukte met dit kaartje :) Het is echt weer een prachtexemplaartje Lotte! Liefs,
  Sarah
  http://littlecreass.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige creatie! Jouw bloemen zijn zo mooi en Tilda past erg leuk op de vorm van de kaart, want deze doet mij ook aan een vlinder denken. Knap gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat fijn dat je 'even'een kart kon maken. Prachtig met de bloemen; ze passen zo perfect bij de vlinder.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat.
Ik lees ze met veel plezier!

Liefs Lotte