zaterdag 7 maart 2015

Vlinders bij Time for Magnolia

Vandaag gaat er weer een nieuwe challenge van start en dit keer willen we vlinders zien. Met het voorjaar in het vooruitzicht moet dit geen moeilijke opdracht zijn, toch?!


Dit keer viel de kaart als vanzelf op zijn plaats. Heerlijk wanneer dat gebeurd! Het zal vast komen omdat ik een goede reden had om deze kaart te maken :)

Een kennis van ons is ernstig ziek en haar wilde ik verrassen met een kaartje! Het is altijd fijn wanneer je mag beseffen dat je er niet alleen voor staat. En door dit 'simpele' gebaar hoop ik haar dit gevoel te geven. Dat bewijst de kracht weer van zo'n kaartje en maakt onze hobby zo bijzonder!


Deze stempel lag eind december bij mij op de mat en wat een schatje is dit!!! Ik ben er helemaal weg van. Ik hoop haar nog vaak te kleuren ;-) Hoewel Magnolia al veel stempels heeft met bloemen, blijf ik deze toch dankbaar vinden. Want je kan hier zoveel kanten mee op!


Het prachtige papier is van Maja Design - Safiero. Wat een geluk dat ik hier twee setjes van heb gekocht, want het blijft mijn favoriet ;-)
Alle vlinders zijn van Sizzix (Tim Holtz), net als de bloemen. De doily is van Cheery Lynn en de andere stansen zijn van Magnolia. Verder heb ik nog gebruik gemaakt van verbandgaas, parelpen en alle randen aangezet met Distress Inkt.


Doen jullie allemaal gezellig mee met deze leuke challenge? Haal de stempels met vlinders uit de kast en voorzie die van inkt of pak je vlinder stansen weer te voorschijn. Laat het voorjaar maar komen! Is het niet met het weer, dan maar op onze kaarten :p

Bedankt voor je bezoekje! Een mooi weekeinde toegewenst.
Liefs Lotte

15 opmerkingen:

 1. Mooie kaart en er zit veel moois op, ik ga ook eens aan de slag want ik wil graag meedoen.
  Groetjes Leni

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Lotte,

  Wat een schitterende kaart met prachtige details nu met het zonnetje ziet hij er ook wel lentes uit met al die vlinders.

  Lieve groetjes Marrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kaart Lotte. Fijne zonnige dag, groetjes Marga.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie kaart Lotte. Fijne zonnige dag, groetjes Marga.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze kaart, zo lief en mooi en met een prachtige bestemming.
  Geweldig Lotte !
  Liefs, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw wauw wauw!!! Wat moet ik nog meer zeggen op dit juweeltje van een kaart! Ik ben er helemaal weg van! Dikke kus, Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw wauw wauw!!! Wat moet ik nog meer zeggen op dit juweeltje van een kaart! Ik ben er helemaal weg van! Dikke kus, Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ohhh... wat een schatje!! En wat een mooi gebaar om iemand op deze manier bij te staan. Hoe klein het gebaar ook is, het heeft altijd een groot effect! Prachtig gemaakt meis!

  Liefs, Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat maak je toch schitterende creaties!!

  liefs, Durvina

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooi, mooier, mooist!! Schitterend Lotte!
  Liefs, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een lieve creatie Lotte en met het prachtige Sofiro papier.
  Weer eentje om trots op te zijn.
  Hoop dat alles goed gaat met jullie
  Liefs, Magda

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een prachtige creatie Lotte en zulke lieve zachte kleurtjes ook, erg mooi geheel en ik weet zeker dat de ontvangster er blij mee zal zijn. Liefs Hanny

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een prachtige creatie Lotte en zulke lieve zachte kleurtjes ook, erg mooi geheel en ik weet zeker dat de ontvangster er blij mee zal zijn. Liefs Hanny

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Inmiddels doethet weer ook aardig mee met het voorjaar, gelukkig! Je kaart is prachtig. Zo'n mooie tekst ook ebij. Prachtige warme kleuren en die dubbele vlinders zijn zo mooi op de kaart!
  Liefs Adriana

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat.
Ik lees ze met veel plezier!

Liefs Lotte