dinsdag 28 oktober 2014

een thee-pot kaart

Het weer is dan eindelijk om geslagen en is het echt herfst in het land! Ik kan echt zo genieten van alle jaargetijden die wij kennen, ze hebben allemaal hun charme. En deze kleuren, geuren en smaken van de herfst zijn toch wel mijn favoriet! Hoewel ik de warmte dan wel mis ;-) maar knus bij de open haard met een wijntje doet ook veel goed! Het heeft allemaal wat hé!?



Deze kaart heb ik al een tijdje terug gemaakt, maar nog geen tijd gehad om te laten zien. Dit zelfde model had ik al eens eerder gemaakt in combi met deze stempel. En iemand die dat zag vond het zo mooi, dat ze mij vroeg er ook zo één voor haar te maken. Natuurlijk is het geen exacte kopie geworden, want dan gaat de lol er voor mij af, HIHI Maar het was toch weer leuk om te maken!



Het papier is van Maja Design - Safiero. Ik ben zo dol op die kleurtjes!!! Deze combinatie van stempels had ik vorig jaar voor mijn verjaardag gekregen en heten: Afternoon Tilda met Afternoon Tea Bench. Dit keer weer ingekleurd met distress inkt.


De doily achter de stempel is van sizzix en de vlinders trouwens ook! De andere stansen zijn Doohickeys. Alle bloemen heb ik zelf gemaakt. En de easel steun tegen een grote charm in de vorm van een theelepeltje, zo leuk!


Afgelopen weekeinde hadden we heel veel feest en daar had ik ook het nodige voor gemaakt. Dit kan ik nu ook met jullie delen, dus zodra ik even tijd heb ga ik een berichtje daarover maken!

Met deze kaart wil ik graag meedoen met de volgende challenge's:
Magnolia Down Under - Spring Fling
Magnolia Licious - Fancy Folds

Dan heb ik nog twee top-noteringen gehaald dit weekeinde!

Bij Tilda's Town sta ik in de top 3 met mijn kerstkaart van vorige week:

 
(challenge #126)

En bij Marvelous Magnolia sta ik de top selection bij de 'expert' met mijn vriendschapsalbum:
(challenge #78)

Zo gaaf dat mijn creaties gewaardeerd worden!!! Ik ben daar echt super trots op.

En dat heb ik ook aan jullie te danken! Want jullie zorgen er voor dat het iedere keer weer leuk is om een creatie van mij op het blog te plaatsen. En bij jullie haal ik ook weer zoveel inspiratie en ideeën!!! Hopelijk is dat wederzijds..... LOL

Dankjewel weer voor je bezoekje! En een hele mooie dag toegewenst.
Liefs Lotte

23 opmerkingen:

  1. Supergaaf en gefeliciteerd met je plekkies!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige creatie heb je weer gemaakt. Proficiat met je topnoteringen. Liefs, Helen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Als ik tijd heb om bij je langs te komen op blogs dan is het hier altijd genieten! Prachtig, wat een supermooi model en zo schitterend gemaakt!

    Groetjes Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik kijk er ook naar uit om je weer even te ontmoeten! Word vast weer gezellig ;-)
    En wat leuk dat Sophie alles zo heerlijk ontdekt, blijft zo leuk!!!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen

  5. Wat een mooie en aparte kaart,
    hij is echt schitterend ☺

    Gezellige en fijne nieuwe (knutsel) week ☼
    Liefssss Erica
    {Heidebloempjuh}

    BeantwoordenVerwijderen
  6. WOW... what a gorgeous card! Thank you for joining us at Magnolia-licious for this Challenge. Hope to see you again!!!
    Hugs, Barbara GR

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Gorgeous card! Thanks for joining us at Magnolia-licious and hope to see you again next time!!! : )

    BeantwoordenVerwijderen
  8. wauw meis wat is t weer een gaaf kaartje
    liefs margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  9. A fabulous tea cup easel card Lotte, pretty papers and a perfect Tilda for such a shape. Thank you for coming over to join in our Fancy Folds challenge at Magnolia-licious. Good luck!
    Hugs Suzi x

    BeantwoordenVerwijderen
  10. What a delightful creation, I just love the teapot shape and all the pretty embellishments, Thanks so much for joining us at Magnolialicious, Hugs Julie P

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hij is weer supergaaf Lotte!!
    Liefs, Diana

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Gefeliciteerd met je Top plekkies. Welverdiend en zooo terecht. Prachtige creaties maak je altijd. Dit is ook alweer zo'n bjoetie!! echt geweldig. Fijn weekend. Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Absolutely gorgeous! I love the softness! The design is fantastic! Love your coloring! Thank you so much for sharing your lovely creation with us at Magnolia Forever! Hugs, Flo.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Congratulations!!! You made Top 3 at Magnolia-licious Challenge Blog! Be sure to stop by and grab the badge for your side bar! Also, you have been chosen for a special gift! Please email me your mailing address at kmstark61@yahoo.com so we can mail it to you. Thanks!! : )

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ook deze x heb je er echt weer iets prachtigs van gemaakt! De kleuren combi is zo mooi al die zachte tinten!! Ook onwijs leuk dat je hem voor iemand moest maken! Dat is altijd extra leuk! En natuurlijk je top 3! daar mag je echt trots op zijn! Ben benieuwd naar je volgende mooie creatie in een volgend blog bericht!

    Liefs Rosa

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wauw! Ik moet hier gewoon vaker langskomen, wat een prachtige kaart! Hele mooie zachte kleurtjes en schitterende details!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hoi Lotte wat een tijd geleden dat ik hier geweest ben meis en ik zie de meest prachtige creaties, om te smullen zo mooi. Gelukkig heb ik de smaak ook weer wat te pakken want ze blijven zo schattig die Magnoliaatjes. Proficiat met je top 3 noteringen en dik verdiend !!
    Liefs, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Prachtig, Lotte! Heerlijk al die mooie details. Hoop dat je mooie feesten hebt gehad en ik ben benieuwd naar de creaties waar je zo veel werk aan hebt gehad!
    Liefs Adriana

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Oh Lotte, je weet dat ik fan ben van deze kaart!!! Helemaal op en top prachtig! Deze staat toch wel bovenaan mijn to-do-lijstje :-)

    Dikke knuffel xxx

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat.
Ik lees ze met veel plezier!

Liefs Lotte