dinsdag 29 juli 2014

zomers kaartje

Nou, het gaat mij vast niet meer lukken om al mijn stempels te gaan gebruiken die ik nog niet had voorzien van inkt. Het was ook nogal een nobel streven ;-) Maar gelukkig kan ik toch weer één stempel van mijn lijstje afstrepen, hoewel ik deze vorig jaar ook al eens gebruikt had.... HIHI


Op het moment kan ik ook zo genieten van de tijd met het gezin! Daarnaast heb ik alle moed weer bij elkaar geraapt en een nieuwe poging gedaan om een vest voor mijzelf te breien. Nu heb ik al heel wat breiwerken tot een goed einde gebracht. Dus durfde ik het eens aan om een Scandinavisch patroon te gebruiken. Maar helaas heb ik het helemaal moeten uithalen toen er al 7 bollen wol in zaten, grrr.... Nu dus een nieuwe poging!

Maar nu mijn zomerse kaart...  Bij zomer denk ik vrijwel meteen aan strand, komt vast omdat ik een zeeuwse ben ;-) Deze lieve dame heet Playing on the Beach Tilda en is gestempeld met Memento - Rich Cocoa. Ook zij is weer met veel plezier ingekleurd met de Derwents. En tijdens het kleuren doet het mij denken aan al het plezier dat wij deze zomer al aan het strand hebben beleefd. Wat een plezier hebben de kinderen daar!


Het mooie designpapier is van MD. De combi blauw met bruin vind ik persoonlijk een hele mooie en doet erg zomers aan. De vorm van de kaart is gemaakt met een Crea Nest Lies XXL no. 2. De mooie geschulpte rand vanachter het afdrukje is gemaakt met een stans van Sizzix. Echt één van mijn favorieten op dit moment... Tussen de lagen heb ik de stempel van Joy! verwerkt; Postcard. Ook gestempeld met Memento - Rich Cocoa. De wolkjes zijn ook van Joy! Verder heb ik Doohickeys gebruikt en de nieuwste stansen van Magnolia uit de kit (eindelijk!) O, wat zijn die gaaf!


De meeste bloemen heb ik zelf gemaakt. In die bloemen heb ik stamens en meeldraden gebruik. De grote bruine is van Magnolia en ik heb het dit keer wat aangevuld met kleine blauwe roosjes. Tussen de bloemen zitten ook nog parelkernen in de vorm van een zeester. Zo mooi gedetailleerd! 

Natuurlijk kreukellint aan de tag met hieraan een charm van een schepje. Ja, ik vind bij iedere kaart wel een bijpassende bedel, LOL Dat vind ik zo leuk om te doen! En als laatste afwerking heb ik de zwemband mooi laten glimmen door er met de brush; Wink of Stella overheen te gaan. Deze had ik op de beurs in Nijkerk gekocht en tot mijn schande nog niet gebruikt.... Nu dus wel! En wat geeft dat een super mooi effect! Heel subtiel en gelijkmatig. 


Weer bedankt voor jullie bezoekjes en de lieve reacties die jullie voor mij achterlaten. Dat waardeer ik enorm! Een hele mooie dag toegewenst, liefs Lotte

3 opmerkingen:

 1. Oh wow, wat een prachtige kaart weer zeg!! Een echte Lotte card ;-) Liefs Nanna

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig weer ,lekker vrolijk, mooi papier en met die slippers en prachtige aankleding is het een super zomers kaartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtkaart Lotte en je zelfgemaakte bloemetjes stralen weer. Nu begrijp ik hoe jij de slippertjes wilde gebruiken, heel mooi! Tilda is weer zo mooi ingekleurd en die nieuwe stansen passen perfect bij dit plaatje :)

  Heel veel liefs,

  Lins xxx

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat.
Ik lees ze met veel plezier!

Liefs Lotte