vrijdag 20 juni 2014

midway reminder voor AnMaCreatief

Oei, ik heb jullie al een hele tijd in de steek gelaten, maar ik ben er dan ook zo ziek van geweest! Nu heb ik in eens heel wat aan jullie te laten zien... vandaag begin ik met een midway reminder voor AnMaCreatief.

Daar is deze maand de challenge, namelijk alles mag, behalve een kaart.


Ik was op zoek naar een manier om restjes te gebruiken. Sommige papiertjes zijn zo mooi.... Dat ik het zo zonde vind wanneer dat blijft liggen. Dit keer heb ik er allemaal vierkantjes van 2x2 van gesneden. Zo bleek ik toch nog heel wat papier te hebben ;-) Ik heb alle randjes opgeruwd. En zo kris-kras opgeplakt.

Het papier is van First Edition - Bird Song. En ik heb er een kraft-tasje mee gedecoreerd. Blijf ik leuk vinden! De mooie vlinder is van MD - Craftable.


Alle bloemen heb ik zelf gemaakt van wit papier, bewerkt met distress inkt en in het midden zitten meeldraadjes. De bloemen-toef heb ik opgevuld met verschillende takjes, namelijk: MD - Branch GardenMD - Decorative Elements, MD - Anja's Leaves 4Joy! Bloem Bladeren 4.


Natuurlijk mocht het kreukellint met een charm van een vlinder niet ontbreken!

Doen jullie allemaal gezellig mee met deze leuke challenge?

Ik heb heel veel plezier gehad om deze kaart te maken! En ik ga ook zeker vaker zelf bloemen maken! Morgen kom ik weer terug met een kaartje, weer iets anders dan jullie van mij gewent zijn, maar ook zo leuk...

Liefs Lotte

9 opmerkingen:

 1. Wouw, wat prachtig gedaan. De kleine stukjes papier op deze manier verwerken is echt helemaal top. Ik denk dat iedereen het probleem wel kent dat het zonde is om mooie stukjes rest papier zomaar weg te gooien, dat is nu helemaal opgelost. De bloemen zijn echt heel erg mooi. Ik heb een bloemenstans van Joy die al een hele tijd ongebruikt op de plank ligt die hier erg op lijkt, moet hem toch maar eens tevoorschijn halen..... Liefs Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zoooo wat prachtig tasje super mooi gedaan ket die stukjes papier en ben helemaal weg van je bloementoef!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super mooi opgelost! Ik heb ook zo'n berg rest papier. Ik denk dat dit zeker een inspiratiemoment voor vele zal worden ;p En je bloemen... geweldig!!!! Zo leuk hé om ze zelf zo echt mogelijk te maken. Mooi gedaan meis!

  Liefs, Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuk gedaan met al die restjes papier Lotte! Ook de bloemetjes en het gras zijn erg goed gelukt! Liefs,
  http://littlecreass.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lieve Lotte

  Mooi gemaakt. Een behoorlijke klus lijkt mij, met al die kleine stukjes papier. Maar restjes zijn altijd te gebruiken, dat doe ik ook met het Rio katoen, dat ik gebruik om de beestjes te haken.

  Liefs van Granny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. WAUW!!! Kijk mijn ogen weer uit Lotte, wat ontzettend mooi!! Liefs, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lieve Lotte,

  Ik vind je tasje helemaal top geworden! Wat een super manier om zo je restjes papier op te maken. Het is inderdaad zonde om alle kleine stukjes weg te gooien, zeker van het mooie First Edition papier. Het was vast een werkje om alle stukjes netjes naast elkaar te plakken, maar ik vind het resultaat erg leuk! Ook de zelfgemaakte bloemen zijn erg mooi geworden. Super!

  Dankjewel voor je mooie voorbeeld!

  xxx Anne-Marije

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh Lotte,

  Wat een leuk idee om je restjes op te werken, prachtig tasje. Je weet er steeds weer iets heel origineel van te maken!

  Liefs,

  lins x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Looks beautiful! Have to this kind of patchwork :) Hugs Tanja

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat.
Ik lees ze met veel plezier!

Liefs Lotte