zaterdag 12 april 2014

Nieuwe stempels!

Terwijl ik van de week nog schreef dat het mij nog niet lukt een nieuwe kaart te maken, kreeg ik de nieuwe stempel-kit in de bus. Ooo, en met al die lieve nieuwe stempels ging het toch jeuken ;-) Dus heb ik al mijn energie bij elkaar geschraapt en aan het werk gegaan!


Het was moeilijk kiezen met welke stempel ik eerst een kaart wilde maken want het zijn zulke schatjes!!! Maar dat is natuurlijk en luxe-probleem op dat moment ;-) HIHI 

Ik heb gekozen voor Flower Tilda with Bowknot uit de nieuwe collectie; Animal of the Year die binnenkort in de winkels verkrijgbaar zal zijn... Wat een schatje hé?! Zoals altijd is zij gestempeld met Memento Rich Cocoa en ingekleurd met Distress Inkt.


De hartjes die ik rond haar heb gestempeld komen ook uit de kit (zijn niet allemaal even goed te zien...) en die stempel heet 'Animal Love Kit'.


Ik heb de kaart redelijk éénvoudig gehouden. Het papier is van Magnolia Design (laatste stukje van dat prachtige vel :( Wanneer ik die weer in de winkel tegen kom ga ik toch maar weer een vel meepakken, HIHI
De bloemen zijn gemaakt met een stans van Sizzix, die heb ik nieuw op de beurs gekocht vorige week! En in de bloemen heb ik een mini resin flower gedaan.


Met deze kaart wil ik graag meedoen met de volgende challenge's:
Creashop Duymelot - Alles behalve vierkant

Ik wens iedereen een fijn weekeinde toe! Ik ga de volgende stempel afdrukken, LOL
Liefs Lotte!

18 opmerkingen:

  1. je hebt ze al , een prachtige kaart is het geworden

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw meis, wat ben je snel!! Moet ze zelf nog mounten, dacht dat ik nog een heel vel had liggen maar helaas.....alles op, meteen nieuwe besteld. Je kaartje is super, helemaal top, en zo eenvoudig vind ik hem niet hoor.
    Liefs, Diana

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. O, dat is balen!!! Maar je kan ze ook even met dubbelzijdig tape gebruiken... Kan je toch kleuren ;) Snel hé?! Dat is ook voor het eerst hoor! HIHI

      Verwijderen
  3. O Lotte, wat een prachtig kaartje! Ik begrijp best dat je deze mooie serie stempels niet kon laten liggen, zitten weer zoveel schattjes tussen. En je kleurt ook zo mooi en zacht! Mij wil het maar niet lukken om met distress te kleuren :) Maar genoeg woorden, ik ga nog even genieten van je kaartje! Verzorg je nog! Liefs,
    http://littlecreass.blogspot.be/

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het is weer een prachtig kaartje geworden Lotte!
    Liefs Pouwla.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ja de nieuwe collectie is echt helemaal leuk!!!! Je hebt er weer een prachtige creatie mee gemaakt!!
    Groetjes Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat is het een schatje zeg, en wat zijn het een schatjes he de nieuwe stempels, helaas ben ik er nog niet aan toegekomen, maar morgen ga ik ze zeker kleuren, fijn weekend liefs Janny

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Fijn voor je dat het dan ook een beetje ging om weer wat aan de freubel Lotte! En ik moet zeggen met een prachtig resultaat! Schitterende kaart in hele mooie zachte kleuren en met prachtige details zo om de lieve Flower Tilda heen! Echt heel mooi gemaakt!

    Groetjes Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een schatje Lotte, het is inderdaad een erg leuk stempeltje!
    gr. Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  9. So very pretty! Thanks for joining us at Magnolia-licious Challenge Blog!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Haha, wat is dat toch moeilijk om iets niet te mogen, en die vingers die jeuken dan zo ….
    Ik begrijp best wel dat je er zin in had!!!
    Prachtige creatie Lotte!!!
    Heel mooie opbouw van je kaart !
    Lieve groeten, Magda

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een prachtig kaartje heb je gemaakt. Ik ben blij dat ik je blog heb gezien. Ben gelijk volger geworden. Groetjes Marja

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Oh Lotte, wat een pracht van een kaart weer. Ik zag net dat jij en Celia het voor hetzelfde Tilda'tje hebben. Wat kijk ik er naar uit om ook aan de slag te gaan. Dit werkt alleszins zo inspirerend. Knap gedaan!

    Liefs,

    Lins xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat prachtige kaart, en deze stempel is ook zo'n schatje! Ik had ook echt super veel zin in om met de kit aan de slag te gaan, gekleurd heb ik...nu nog een kaart.
    groetjes
    Neline

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Je kaart is weer helemaal schitterend, een toppertje

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ooo, wat prachtig! Wat ben je mooi bezig geweest. Dat mooie papier heb je zo perfect uit laten komen op je kaart. De tulp van Tilda kleurt er helemaal precies bij. Haar broekje heb je zo gaaf gekleurd! (de rest ook hoor, hi, hi)Komt dat mooie groene blad van onder je bloemen van dezelfde Sizzix stans? Die vind ik ook zo mooi.
    Liefs Adriana
    Ps: De kaart met de bloem uit de tutorial had ik 'stiekem' vrijdag al op mijn eigen blog geplaatst :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  16. wauw meis wat n schitterend kaartje heb je gemaakt. Ik denk dat je dit afdrukje bedoelde voor mn tulp kaartje? Ik had deze er ook voor ingekleurd maar mn tulp kaart is niet zo heel groot dus de tilda die ik er nu op gebruikt heb kwam er veel beter op uit. Hihihi weer n uitdaging om iets anders met de tulpkaart te verzinnen en dan wel mn gekleurde flower tilda with bowknot te gebruiken toch ;)
    Liefs Margreet

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat.
Ik lees ze met veel plezier!

Liefs Lotte