zondag 1 december 2013

Challenge bij AnMaCreatief

Vandaag zijn we alweer toegekomen aan de laatste maand van dit jaar. Wat gaat een jaar toch snel voorbij hé?! De laatste maand is bij mij ook altijd een hele drukke maand, ik weet niet hoe het bij jullie zit. Maar voor mijn gevoel is deze maand altijd enorm kort waarin we toch nog zoveel moeten doen... Een makkelijke challenge daarom deze maand ;-) Namelijk: Alles mag! 


Voor deze challenge ben ik aan de slag geweest met de bloemenstans van Noor! Design. Mijn lieve team-maatje Judith is een kei in het maken van zulke prachtige rozen, dat ik dit ook graag wilde doen. Zij is zo lief geweest om mij wat stansjes en papier toe te sturen zodat ik er eens mee aan de slag kon gaan. Tja, toen was ik natuurlijk gelijk verkocht, LOL Want ze worden door middel van deze stans gewoon echt super mooi!


Ik heb er een doosjes mee versierd. Dit doosje is van Papermania. Je komt met een vel scrappapier net niet rond het doosjes, dus heb ik dit opgelost door het in twee stukken te doen en dit af te werken met een stansje uit kraft van MD; Vintage Ornaments. Met hierop roze pareltjes. Aan de rand van het dekseltje heb ik kant van MD gedaan.



En bovenop het doosjes dus de bloemen, takje van Joy!, Swirl van MD, Filigraan blad, en filigraan vlinder.

Het is toch wel wat anders als wat je van mij gewend bent, zo vintage.... Maar ik vind het ook wel heel leuk om te doen! Dus ik hoop dat het gewaardeerd word ;-)

Doen jullie allemaal mee met deze challenge? Het is zeker de moeite waard! Want omdat het een feestmaand is kan je deze keer twee prijzen winnen en dat is een waardebon van 5 euro. Niet verkeerd hé?!


Ik kijk uit naar alle kaarten die jullie met ons gaan delen! Dan kan ik wellicht nog wat inspiratie opdoen voor mijn laatste kerstkaarten, HIHI

Een fijne zondag aan iedereen toegewenst! Liefs Lotte

15 opmerkingen:

  1. Heel herkenbaar, met mijn verjaardag, kerst, oud en nieuw ed in december is het altijd super druk, heel gezellig en heerlijk als het weer januari is ;-) Prachtig doosje en hele mooie rozen zeg! Ziet er super gaaf uit! Liefs Nanna

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een schattige creatie met die mooie rozen, en lieve aparte kleurtjes heb je gebruikt, helemaal leuk weer!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat heb je dit weer supermooi gemaakt Lotte, ziet er top uit.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat mooi! Echt super die rozen.

    Groetjes Cathalijne.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw, wauw, wauw!!!! Wat een prachtige doos, met de allermooiste rozen die ik ooit heb gezien!!!!
    LIefs, Deborah

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat heb je een prachtige vintage doos gemaakt Lotte en die rozen zijn zeker prachtig. Dit vind ik echt genieten, ik zou hem een mooi duidelijk zichtbaar plaatsje geven...lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Die rozen zijn inderdaad heeeeeel mooi. Je doosje ziet er dan ook supers uit net als je vorige kaart ......wauw!! En nog gefeliciteerd met je top 3 plekkies. Welverdiend hoor!! Toppertje!! Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wauw wat een mooie, romantische doosje!! Ik ben ook helemaal weg van de rozen, zo mooi gemaakt. Ik zet die mal meteen op mijn verlanglijst. groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Lieve Lotte

    Wat een prachtig doosje en de rozen erop zijn echt super!
    Fijn, dat jullie zo met elkaar samenwerken.
    Het is een doosje om iemand mee te verrassen en dan
    natuurlijk wel met inhoud!

    Liefs van Granny

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Heel mooi Lotte!!
    Prachtige bloemen en vlinder, leuk dat je die stansjes en dat papier kon gebruiken !!!
    Mooie oplossing voor je papier tekort!
    Ik denk dat December voor ieder te kort is, omdat men dan nog zoveel wil en moet doen !
    Ik heb elk jaar het voornemen om eigen kaarten te maken voor de mensen die me lief zijn , en het is me nog nooit gelukt. Vrees er dit jaar ook voor.
    Begin altijd te laat en dan komt er van alles tussen, waardoor ik tijd tekort heb. Ik ben ook altijd veel te lang bezig met mijn kaarten.
    We zien wel. Geen stress!!
    Lieve groeten,
    Magda

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een prachtige creatie Lotte. Je voorbeeldje straat gewoon van de AnMa blog.

    Groetjes karin xx

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Gaaf gemaakt! Prachtig met die mooie rozen en wat een mooie en creatieve oplossing voor het net te korte vel papier! Goed op de foto gezet ook, zo leuk om het van alle kanten te kunnen bekijken.
    Liefs Adriana

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik vind het een supergaaf doosje geworden. En de bloemen zijn prachtig.

    groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Schitterend doosje lieverd, zo mooi versierd met die zelfgemaakte bloemetjes. Heel knap gevonden om te werken met dat ornament.

    Liefs en dikke knuffel,

    Lins x

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat.
Ik lees ze met veel plezier!

Liefs Lotte