donderdag 7 november 2013

Veel leuke berichtjes!

hé hé, eindelijk weer eens tijd om wat te laten zien! Alweer veel te lang geleden (bloos, bloos) heb ik een geweldige candy gewonnen bij Nicole! Om haar te bedanken heb ik haar wat afdrukjes toe gestuurd en daar 'moest' dan nog wel een kaartje bij! Ik zat alleen een beetje krap in de tijd, LOL Dus heb ik er voor gekozen om er maar een klein kaartje bij te doen! 

Echter.... Het is bijna net zoveel werk om zo'n klein kaartje te maken! LOL Nee hoor... Ik had deze in één avond klaar, dat is wel een record voor mij! HIHI

Even een snel lijstje wat ik gebruikt heb!
- mini tilda gestempeld met  Memento; Rich Cocoa en ingekleurd met Distress Ink (tjee, wat een gepriegel! LOL)
-  Het papier zijn restjes, goed besteed zo ;-)
- een prachtige resin frame!
 - kant
- heleborus doohickey met witte kleine pareltjes

Later kreeg ik net zo'n klein kaartje van Nicole terug gestuurd. Wat is het toch leuk om post te ontvangen! En zeker wanneer het zelf gemaakt is ;-)


Is het geen bjoetie?! Deze staat dus nog heel lang op de kast te pronken!!! O, wat zijn de kaarten in het echie toch mooi hé?!

Bijna gelijk heeft de post mij nog eens doen verrassen!!! Ik heb namelijk ook zo'n schitterende kaart van Magda ontvangen. WAUW, ik voelde mij haast jarig ;-) Er zat een schitterend bosje bloemen bij en wat afdrukjes. Tjee, wat is het bijzonder om mensen via het bloggen te leren kennen en elkaar zo te kunnen verrassen met de 'kleine' dingen in het leven.

(kijk voor alle foto's, ook van de binnenkant! even op haar eigen blog)

Een bijzonder hobby hebben wij! En dat mag ook nooit verloren gaan!!! Want de kracht die zoiets 'kleins' als een kaartje geeft.... Ja, daar doen we het voor, nietwaar? Of het nu 'zomaar' is of bij een geboorte, huwelijk, kerstwensen of aan mensen die ziek zijn of net een dierbare verloren zijn.... Een kaart doet een ieder deugd! Daarom ga ik maar weer snel verder met de volgende kaart ;-) Om weer iemand te voorzien van een momentje 'geluk'. 

Een fijne dag aan iedereen toegewenst!!!
Liefs Lotte

13 opmerkingen:

  1. Lieve Lotte, wat een mooi berichtje heb je geschreven! Helemaal mee eens! Wat doet dat frame het prachtig op zo'n klein kaartje. Hij is zo mooi geworden! Ik heb ooit ook eens een mini magnolia gekocht (ja m'n enige gekochte...) en dat kleuren viel me zo tegen! Maar als ik nu dit moois zie, ga ik hem toch maar weer eens erbij pakken.
    Prachtige kaarten heb je gekregen! Ik ga snel nog even doorklikken (-:
    Liefs Adriana

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een schattig lief en mooi kaartje; ik heb ze ook liggen. Prachtige kaartjes gekregen hoor. Liefs, Helen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat super mooi allemaal en idd heerlijk om zoiets leuks in je eigen brievenbus te mogen krijgen, maar ook om een ander te kunnen sturen! Hoop dat je weer beetje rust hebt (meer tijd) Liefs Nanna

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je hebt helemaal gelijk Lotte, we hebben een prachtige hobby! En daar het bloggen bij geeft zoveel rijkdom, juist in de kleine dingen....een kaartje is een klein gebaar, bedoeld als groet, als hand, als teken van verbondenheid..... Wat je kaartjes betreft, ze zien er prachtig uit, de zelfgemaakte en die je op de deurmat kreeg!

    Groetjes Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Lotte, je hebt helemaal gelijk , het zijn gewoon kleine geluksmomentjes en ze staan zo mooi op de kast LOL. Wat een schatjes die kleine kaartjes en wat knap dat jij die mini-Tilda in hebt gekleurd zonder buiten de lijntjes te gaan,haha..Ik heb weer genoten achter het scherm (ook leuk hoor) en wens je een fijne dag...lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een mooi kaartje heb je weer gemaakt!!
    Dat frame rondom je stempeltje vind ik bijzonder mooi!!!
    Ja , het is wel heel leuk en bijzonder wat zo'n eigen gemaakte kaart met iemand doet. Mooie creatie van Nicole heb je ontvangen!
    Het maken van een kaart voor iemand in het bijzonder is dan ook weer heel prettig om te doen en geeft inderdaad veel vreugde. Het maakt je blij omdat je weet dat je er iemand gelukkig mee kan maken, of een mooi moment kan brengen( wanneer het om verdriet of verlies gaat).
    Geniet er van!!
    Liefs,
    Magda

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een schitterende kaart heb je gemaakt Lotte en wat een geweldige kaarten heb je gekregen, helemaal super.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Haha, jullie blijven elkaar zo wel aan het bedanken maar wat leuk is dat. Prachtige kaarten zie ik hier weer, zowel van jou als je blogmaatjes. Mooie kleuren, genieten weer.
    liefs Hanny♥
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  9. mooi kaartje en wat een leuke kaartjes heb je gekregen

    BeantwoordenVerwijderen
  10. wat een lief berichtje, Lotte.
    EN je hebt helemaal gelijk, het is echt leuk om post te krijgen en vooral als het zo'n mooie kaarten zijn!
    Liefs, Desiree

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi hoi Lotte,
    wat een mooie kaart heb je gemaakt ! En ook al zo leuke kaarten ontvangen ! Het is inderdaad een hele leuke hobby die we hebben, het doet zo goed om mensen blij te maken met een zelfgemaakte kaart,
    Lieve groetjes van Willeke

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Oh Lotte, wat knap!!! Zo mooi ingekleurd en helemaal niet eenvoudig om een mini'tje in te kleuren. Ze past perfect in het kadertje. Ik vind het super dat je zo verwend bent geweest, helemaal verdiend!!!
    Je hebt zo mooi verwoord waarom ik ook zo van deze hobby hou!

    Liefs

    lins xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  13. En jouw kaart is in het echt nog veeeeeeeel mooier. Die andere kaart die je gekregen hebt is ook erg mooi. Rijke mensen zijn we Lotte!! En je hebt het helemaal prachtig verwoord. Ik zal jouw kaartje binnenkort ook eens fatosenlijk laten zien op mijn blog, lief mens!! Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat.
Ik lees ze met veel plezier!

Liefs Lotte