dinsdag 5 november 2013

kerstkaart

Eindelijk! Ben ik er ook aan toe gekomen om een kaartje te maken met de 'nieuwe' stempels uit de kit. Ik heb ze geloof ik al een paar weken in huis (bloos, bloos) Gelukkig heb ik er al heel wat anderen mee blij gemaakt! 


Toen ik de kit binnenkreeg wist ik nog niet hoe de stempels zouden gaan heten. Dus bij deze Tilda wist ik niet heel goed wat ik er van moest denken, maar ik vond haar een O, zo schatje!!! Ik ben aan het schuiven geweest met de maskers en vond het op deze manier wel net lijken of ze Little Rudolph aan het aaien was! Dus zo heb ik de stempels voor mijzelf gemaskeerd en ingekleurd. Nu ben ik er achter dat deze Tilda de weg wijst! LOL Maar ach, aaien kan ook, nietwaar??? Op de volgende kaart gaat ze maar de weg wijzen, HIHI


Ik heb deze stempels ingekleurd met de Distress Ink. Nu weet ik niet meer met welke kleuren ik dit heb gedaan, best jammer! Want ik heb meerdere kleuren gebruikt om tot de juiste kleur te komen voor dit design papier.... Vinden jullie dit papier ook zóóó mooi?! Het is van Maja Design en ik ben er helemaal weg van! Ga je vast nog veel voorbij zien komen ;-)

Ik heb gebruik gemaakt van verschillende Doohickeys, de lantaarn is een stans van MD, het hertje is van TH, net als de klok.


Bij de bloemen heb ik zelf bosjes van verschillende soorten meeldraden gemaakt. Geeft wel een tof effect hé?! Op de kleine bloemen heb ik mini pareltjes geplakt, dit zijn echt wel mijn favorietjes.


Links van het afdrukje heb ik een filigraan geplakt met hierop een parelkern.

 

Alles heb ik wat bewerkt met wat Frantage. Geeft gelijk een geweldig effect hé!? Dan heb ik nog twee tags gemaakt. Op de ene heb ik een tekst-stempel gedaan en op de andere heb Little Rudolph nog eens gestempeld en ingekleurd.


Aan de tags heb ik kreukellint (zelf op kleur gemaakt)  gestrikt met daarbij belletjes aan twine.


En aan deze laatste tag uit designpapier heb ik nog een strik gemaakt met hieraan een charm van een klokje.


En zo heb ik weer een kerstkaart klaar! Natuurlijk ga ik voor al mijn blogmaatjes een eigen gemaakte kaart maken. Dus ik heb er nog wel een paar te gaan ;-) Maar ik vind het super leuk om voor iedereen een persoonlijke kaart te maken. Ik weet zelf dan ook al wel voor wie ze zijn, LOL Maar dat blijft tot de kerst een verassing! Op naar de volgende kerstkaart!!!

Graag zou ik met deze kaart mee willen doen aan de volgende challenge's:
Midweek Magnolia's - Lots of Layers
Totally Tilda - Going Postal for Christmas
Creashop Duymelot - kerstkaart in roze of blauw

Fijn dag aan iedereen toegewenst!
Liefs Lotte

24 opmerkingen:

  1. Lotte, wat is tie schitterend!!! Prachtig gekleurd. Geweldig mooie bloementoef heb je gemaakt. Die meeldraadjes heb je wauwie gedaan. Op deze manier is de lantaarn zo perfect bij het geheel. De kleuren zijn gaaf. Zwijmel... ik blijf hiernaar kijken (by the way: de foto's zijn ook toppie!) Het is een waar kunstwerkje en je favoriete bloemetjes blijven prachtig!!!
    Daar moet je toch wel een challenge mee kunnen winnen... Succes!
    Liefs Adriana

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat heb je er weer een juweeltje van gemaakt Lotte!
    Wat een werk!!
    Die extra tags met belletjes zijn heel leuk, vooral dat varkentje, dat is zo schattig!
    Nog veel knutselplezier!!
    Liefs,
    Magda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mijn god, wat heb jij weer een prachtig kaartje gemaakt. Daar kan ik echt vol jaloersie naar kijken. Ik snap wel dat jij druk bent geweest ;-) Echt prachtig! Liefs Nanna

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo Lotte,

    Het maakt mij niet uit hoor wat Tilda doet ik vind haar geweldig en wat heb je haar mooi ingekleurd en de kaart vind ik super mooi.

    Lieve groetjes Marrie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. wat een schitterende kaart Lotte,

    Liefs Annemarie en Merit

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi hoi Lotte,
    Een geweldig mooie kaart heb je gemaakt !
    Lieve groetjes van Willeke

    BeantwoordenVerwijderen
  7. wat een bjoetie is dit weer en gezien het kleurtje denk ik wel te weten voor wie deze is (hihi). Wat is little rudolph een schatje en alle details ...... ik blijf kijken en zie elke keer wat nieuws. Toppie hoor. Succes met de challenges, maar dat komt vast goed. Dikke knuf, Helen

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Prachtig Lotte, leuk gedaan met al die uitneembare tags.
    Gr. Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  9. OOO wat een schatje is dit zeg. Wat heb je er veel leuke details op zitten, steeds zie je weer iets anders leuks, veel maar niet te vol want alles heb je met zorg uitgezocht. Leuke bloemen met meeldraadjes en die minipareltjes zijn bij mij ook favoriet!
    liefs Hanny♥
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Oh wat mooi!!! Hoe knap heb je dit weer ingekleurd, echt magnifiek gedaan!!! (Deze wil ik wel op mijn kerstverlanglijstje zetten :-)) Ik geraak echt niet uitgekeken op deze mooie kaart, super gedaan!

    Veel liefs,

    Lins xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Jeetje wat een plaatje Lotte! Prachtig deze kleuren ook en je hebt schitterend ingekleurd.

    Liefs,
    wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wauw wat een plaatje. Echt super, zoveel te zien op je kaart en dan nog die leuke tags erbij. De ontvanger zal er reuze blij mee zijn!

    Liefs, Desiree

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Prachtig hoor! Wat een boel franjes, labels en bloemen! Echt super mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Een aaiende Tilda... super bedacht (voor de rest niets zeggen *lol*) Ik vind het weer een plaatje en ik ga ook zooooo proberen om met Ink te kleuren!!
    Liefs, Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wauw, wat een geweldige kerstkaart. Niet in de standaard kleurtjes maar echt een knallende kleurencombi. En weer lekker uitbundig met veel kreukellint, ik hou er van. Liefs Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  16. WAUW!!! Ik zit hier helemaal te genieten van je schitterende kaart Lotte!! Wat heb je toch mooi ingekleurd en al die andere prachtige details. Ik kom gewoonweg ogen te kort. En dat je die kleine rudolf ook nog eens op het label hebt ingekleurd........zooooo mooi!! Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wauw wat een pracht laat je hier weer zien zeg echt heel erg mooi!!
    Groetjes Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Hoi Lotte

    Wat een mooie kaart in een mooie kleur, ik ben er helemaal weg van en zo leuk is die little rudolf op de label.

    Lieve groetjes
    Danoesja

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Zucht, hij is echt super!

    Groetjes Cathalijne.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. A stunning card, love all the pretty details and of course those adorable Magnolia stamps. Thank you for joining us at Midweek Magnolias. Good luck! Hugs Suzi

    BeantwoordenVerwijderen
  21. What a beautiful card. Love the gorgeous shades of pink and all the frantage too. Thank you for sharing your beautiful creation with us in our Going Postal for Christmas challenge at Totally Tilda this time.
    hugs
    Dawn xx

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Thank you for sharing your beautiful card with us at Lovely Hanglar or Sweet Magnolia.
    Teresa x

    BeantwoordenVerwijderen
  23. FAbulous card!!! Love all the tags and beautiful colours!!!! SO many details to look at, and all of them gorgeous! Thanks for joining us this time at Totally Tilda and we hope to see you again next challenge. Hugs, Brigitte

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Hoi Lotte,

    mooie kaart hoor, wauwwwww, met vele grappige details, je ziet telkens weer wat anders.
    Gezellig dat je meedoet met de wedstrijd bij het Creashop Duymelot Blog.
    Succes en creatief liefs,

    Mary

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat.
Ik lees ze met veel plezier!

Liefs Lotte