donderdag 1 augustus 2013

Challenge bij DMCC!

Het heeft even geduurd, maar dan kom ik vandaag wel weer gelijk met 2 kaarten, LOL Om te beginnen is vandaag een nieuwe challenge gestart bij DMCC!


Ook nog eens een makkelijke, want ALLES MAG!

Dat was voor mij een fijne, want zo kon ik gelijk mijn nieuwe stempels inkleuren uit de Summer Kit ;-) Deze kaart heb ik speciaal voor Magda gemaakt om een fijne vakantie toe te wensen. Zij is heerlijk naar het strand gegaan, dus deze stempel vond ik wel zo toepasselijk. Helaas zijn de foto's niet zo scherp. Normaal controleer ik ze eerst, maar nu had ik zo'n haast met het pakketje posten.... Dat ik er te laat achter kwam :( Sorry!!!

Let op! Deze challenge duurt weer een maand! En word gesponsord door HobbyHome:


Deze stempel heet: 'Playing on the beach Tilda' uit de Summer Breeze Collectie en is zoals altijd gestempeld met  Memento; Rich Cocoa.

Ik heb haar ingekleurd met Distress Ink:
Haar, slippers en schepje: Antique LinenWalnut Stain
Hoofddoekje en truitje:  Victorian VelvetAged Mahogany
Zwemband en emmertje:  Victorian Velvet
Achtergrond:  Faded Jeans
Strand/ zand:  Antique Linen
De zwemband heb ik daarna ook nog bewerkt met perfect pearls, wat een prachtige glitters zijn dit toch! Zo lijkt het wel een beetje en 'metalic band',  LOL


De vorm van de kaart is weer gemaakt met de stans van Go Kreate, blijft super! Het papier is van Glitz en daar heb ik kraft bij gebruikt en ribbelkarton van Joy! Past zo mooi bij elkaar! De zogenaamde gescheurde bladzijdes vanachter het afdrukje zijn gemaakt met de Collectable van MD. Tof zijn die hé? Het vogelkooitje is gemaakt met een stans van Memorie Box. De grote vlinders zijn gemaakt met Doohickeys, net als de Lovely Tag en de kleine bloemetjes; Heleborus. Op de vlinders en de bloemetjes heb ik witte kleine pareltjes geplakt. En aan de tag heb ik  Kreukellint wit (op kleur gebracht met DI; Victorian Velvet) gestrikt. Met daar van tussen een stukje vintage kant van MD; Fleur. En aan scrappersfloss (wat ik ook op kleur heb gebracht met DI; Victorian Velvet) heb ik een super gave charm van een slippertje gehangen, deze is zo mooi gedetaileerd! Nu kan ik toch al bijna niet zonder een charm, LOL Bij het vogelkooitje heb ik een  Cherry Blossom (vintage bruin) en een  roosje gebruikt. Daarboven heb ik nog een filigraan (toch wel één van mijn favorieten) gebruikt met daarin een parelbloem, vastgezet met een splitpennetje. Rechts van het afdrukje heb ik een grote parelbloem gebruikt met daarin nog een roosje en als laatste afwerking heb ik over de hele kaart allemaal kleine vlindertjes geplakt ;-) O, en natuurlijk heb ik alle randen beïnkt met Distress Ink; Walnut Stain.

*******

Op deze laatste foto's zit mijn filigraan scheef, grrrr...... Sorry! Maar de foto's zijn wel scherper ;-)

Met deze kaart wil ik graag nog meedoen met de volgende challenge's:
Tilda's Town - Summer Scene
Magnolia Down Under - Your Favourite Thinks (mijn stempels!!!)

Doen jullie allemaal weer gezellig mee met deze challenge?

Magda heeft voor mij nog een foto voor mij gemaakt, deze is helemaal super! Dus nu komt de kaart echt tot zijn recht ;-) Dankjewel! Hop gerust nog even naar haar blog! Want zij heeft nog meer mooie detailfoto's gemaakt. En dan kan je gelijk haar prachtige kaarten bewonderen!!!



Geniet allemaal van het prachtige weer! En ik kom straks nog een keertje terug met een totaal andere kaart.
Liefs Lotte

10 opmerkingen:

  1. Schitterende creatie Lotte!!!
    Ik vroeg me al af hoe je die reddingband zo 'n speciaal effect had gegeven, dat is bijzonder mooi!
    Het is een prachtkaartje, elk klein detail is bijzonder, en dat slippertje is schattig en heel mooi! Een blik op jouw kaart is een moment van genot!
    Liefs,
    Magda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geweldig, wat is dit toch weer prachtig gemaakt Lotte, ik geniet hier echt van, er is zoveel te zien en alles past zo prachtig bij elkaar. Ben alweer benieuwd naar je volgende;)
    liefs Hanny
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Schitterende kaart! Helemaal in jou stijl.
    Groetjes Anneke.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. This is beautiful! I love her in pink! Thank you so much for sharing your gorgeous card with us at Tilda's Town! Good luck!
    Rene :D

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw, mooie zomerse kaart pas goed bij het weer.
    Liefs Cathalijne.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat is dit weer een toppertje Lotte, heerlijk in die zachte kleuren, super.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  7. This is totally gorgeous! Love your design.
    Thanx so much for joining us at MDUC this week.
    xXx

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een prachtige kaart.
    Liefs, Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  9. This is stunning. Love the pink colour and the laces. Perfect ♥ Thanks for playing along with us at MDUC this week ♥ Hug, Janne ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Super mooi gemaakt weer Lotte!
    Erg leuk.
    Liefs Joukje

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat.
Ik lees ze met veel plezier!

Liefs Lotte