zaterdag 20 september 2014

Een kerst-challenge bij TFMC!

Hoewel we een echte zomerse week achter de rug hebben qua temperatuur (wat genieten hé?!), ben ik druk geweest met een kerstkaartje. Wat een contrast, HIHI Maar wat klaar is, is klaar! En we hebben ze toch allemaal nodig. 


Er start vandaag namelijk weer een nieuwe kerst-challenge bij TFMC. En dit keer vragen wij of je een kaart wil maken die geïnspireerd is op een kerstliedje! (vermeld je liedje ook in je blogbericht) Nou, vast geen moeilijke opdracht ;-)


Afgelopen week kreeg ik de Doohickey-Kit van Magnolia binnen en deze had als thema; kerst. Dus ik had zoveel mooie nieuwe stansen die ik het liefst allemaal een keer wou proberen, LOL Dat er heel wat van op mijn kaartje terug te vinden zijn. O, wat zitten er veel prachtige stansen in zeg! Natuurlijk zijn er ook een paar die ik zelf nooit zou kopen, maar ach, nu zitten ze er toch bij. En dan laten we onze creatieve geest maar eens wat harder werken om er toch een kaart mee te maken, HIHI


En dat had ik persoonlijk bij deze kerstman. Ik vind hem echt prachtig van detail!!! Maar ik heb niets met kerstmannen.... Maar ik ben er voor gaan zitten en nu vind ik hem toch wel heel gaaf, HIHI Dus wie weet, komen jullie deze vaker tegen op mijn blog! Hij is opgebouwd uit 5 verschillende stansen. En het gezichtje moet je zelf nog even van kleur voorzien ;-)


En zo heb ik mijn kerst-kaart laten inspireren door het kerstliedje; Santa is coming to town.


Doen jullie ook allemaal gezellig mee met deze challenge?
De prijs word je aangeboden door Harlekino en is echt de moeite waard. Kijk voor alle details op het challenge-blog. En bewonder gelijk even alle andere prachtige kaarten die gemaakt zijn!

Met deze kaart wil ik graag meedoen met de challenge van
Magnolia Mania - Bingo (Die Cuts - Distressing - Sentiment)
Tilda's Town - One for Christmas

Leuk dat jullie weer de moeite hebben genomen om mijn blog te bezoeken. Ik waardeer dat enorm! Een heel mooi weekeinde toegewenst. Veel liefs Lotte

16 opmerkingen:

  1. Prachtig hoor Lotte, hier heb je met veel plezier aan gewerkt en dat is te zien! Geweldig mooi gemaakt!

    Groetjes Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Knap gedaan Lotte, kopen zou ik hem ook niet maar zoals jij hem hebt verwerkt met al die andere schitterende dingen vind ik het wel een super kaart geworden!!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  3. WOW what a fantastic creation :0)))

    Thanks for playing with us at Magnolia Mania ;0)

    Hugs Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Geweldig, wat een schitterende kaart heb je gemaakt Lotte, die Kerstman zou ik zelf ook niet gekocht hebben maar hij is wel heeeel erg mooi,evenals de andere mallen die je gebruikt hebt, top.
    Fijn weekend, liefs Hanny♥,
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  5. O Lotte ik vind je kaart geweldig en wat zijn ze leuk he de nieuwe DooHickeys van Magnolia ik heb ze vanmorgen op gehaald bij Doe@Ding mijn volgende kerstkaart zitten zeker ook een paar van deze nieuwe DooHickeys op verwerkt hoor maar ik vind dat jij de Kerstman heel mooi gemaakt hebt!!

    Lieve groetjes Marrie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. hello lotte,
    wow, very beautiful card, thankyou for joining us at the magnolia mania, greetings from sonja

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Nou dat was zeker genieten al dat mooie weer! wat een superkaart! Heel erg mooi en knap dat je al die stansen erop hebt verwerkt. Tja, de kerstman is ook niet mijn ding, maar je kaart is prachtig, zeker met je mooi gekleurde gezicht.
    Liefs Adriana

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Lotte,

    Allereerst je kaart. Die is zooo prachtig wat super, mooi hoor!
    Hier ben ik dan eindelijk weer . Ben net terug van 3 weken vakantie en ga weer beginnen met freubelen heb er reuze zin in en ga verder met mijn bezoekjes langs de blogs want ik heb veel in te halen,

    Groetjes Antoinette

    BeantwoordenVerwijderen
  9. really nice work! It's amazing! Thanks for playing with us at Magnolia mania. Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Supermooi kaartje Lotte! En inderdaad zoveel van die nieuwe stansjes terug te vinden :) Heel leuk hoe je al die nieuwelingen gebruikt hebt :) Liefs,
    http://littlecreass.blogspot.be

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. I love your card with all of the new DooHickeys dies. It's so pretty and so fun to look for what you've used that's new. Thank you so much for sharing with us here at the Tilda's Town Challenges. I hope you will join us again for next week's challenge that starts tomorrow. Good Luck!

    Have a great day,
    Laura C.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wow, what a beautiful creation. I love all the beautiful details. Stunning. Thank you so much for joining us at Tilda´s Town this week. Hope to see you again soon.
    Hugs, Åsalill

    BeantwoordenVerwijderen
  14. wow! wonderful creation! Lovely colours, the Santa look great & I love your handmade flowers using Doohickeys, they look so real. Thank you for joining Tilda's Town this week.
    hugs, shien shien

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Prachtige creatie Lotte!!!
    Je bloemen zijn schitterend!!!
    Fijne week en veel liefs!
    Magda

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat.
Ik lees ze met veel plezier!

Liefs Lotte