zaterdag 24 oktober 2015

Een cadeau doosje!

Vandaag gaat er weer een challenge van start bij Time for Magnolia. En de komende twee weken willen wij graag kant en/of lint zien! Niet heel moeilijk toch?
 

Dit doosje heb ik uitgesneden met de silhouette. Het is een patroontje van Lori Whitlock en ik heb het formaat zo aangepast dat er een stempel van Magnolia in past om cadeau te geven!
 



Het doosje heb ik verder gedecoreerd alsof het kaart is, eigenlijk ook ter vervanging van...
Deze stempel van Magnolia: Autumn Tilda with Pencils, kan niet ontbreken op het doosje. Past er toch perfect bij wanneer je een stempel cadeau geeft hé!

Ik kan het niet laten om mijn afdrukje verder af te werken na het inkleuren daarvan. Ik vind het heerlijk de stempels een achtergrond te geven en een grond waar ze op kan staan, verder gebruik ik graag stempels langs de rand ter verfijning en inkt voor de diepte.




Het papier is van Maja Design, niet een kleur die je vaak bij mij tegen zal komen, maar ik weet dat dit het favoriete papier is van mijn vriendin waar het cadeautje voor bedoeld is! En eigenlijk waardeer ik deze kleurencombi enorm! Maar pak ik uit gewoonte denk ik graag naar roze....
Ik zal eens proberen vaker af te wisselen qua kleuren :p

Ik heb niet al te veel bloemen en embelies gebruikt. En zelfs de tags heb ik vast gemaakt. Dat is niet heel gebruikelijk voor mijn doen, maar wel functioneel... Mijn vriendin en ik stempelen regelmatig eens stempels bij elkaar af en ik vond het leuk dat ze dit doosje daarna kan gebruiken om afdrukjes van mij in op te bergen. En wanneer het dan niet een kaart is die netjes blijft staan, maar een gebruiksvoorwerp, moet je toch er over denken dat het allemaal niet te veel in de weg zit hé?!
Gelukkig was ze helemaal blij met dit cadeautje!


Dit doosje dient ook als voorbeeld voor de challenge bij Time for Magnolia!
Werk je ook zo graag met stempels van Magnolia? En lijkt het je ook leuk om voorbeelden te maken voor een mooi challengeblog waar je kaart in de spotlight komt te staan?
Doe deze keer dan gezellig mee met onze challenge en ding mee voor een Gast Designer plekje voor de komende twee maanden door GD achter je naam te zetten. Lees eerst even alle 'regels' goed door op het blog!

En door mee te doen met deze challenge maak je natuurlijk ook gewoon weer kans op een prachtige prijs! Aangeboden door het 't scrap-ateljeetje:
 
 
Dankjewel voor jullie bezoekje aan mijn blog!
Ondertussen heb ik alweer heel wat dingetjes gemaakt, maar ik ben er nog niet aan toe gekomen om het eens te plaatsen, daar kruipt stiekem ook aardig wat tijd in hé?! Maar jullie houden het gewoon van mij te goed!

Een mooie weekeinde toegewenst! Veel liefs van Lotte

4 opmerkingen:

  1. Wat een lief doosje heb je gemaakt Lotte. Het afdrukje is mooi ingekleurd en ik vind het wel mooi dat je er echt een geheel van maakt door een rand, schaduw etc.toe te voegen. volgens mij gaat je vriendin hier heel blij mee zijn.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een superleuk kadootje, Lotte! Lekker fris dat vleugje groen bij het mooie blauwe papier. En dat gestempelde randje doe je echt prachtig! Gaaf kadootje.
    Liefs Adriana

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi meis, vele stempelfanaten zullen met hetzelfde puntje zitten: waar laat ik mijn voor gestempelde afdrukjes? Ik bewaar ze zelf ik een fotomapje maar dit is natuurlijk veel leuker en ze zijn altijd te vinden! Het is en blijft altijd super leuk om met dit soort cadeautjes verwent te worden. Wat zal je vriendin blij met die van jouw zijn!

    Liefs, Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  4. En of ik hier blij mee ben, superblij!!! Het heeft een mooi plaatsje op mijn knutseltafel gekregen :-) Wat ben je hier toch goed in, super mooi en nogmaals een dikke dankjewel <3

    Dikke knuffel,

    Lins xxx

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat.
Ik lees ze met veel plezier!

Liefs Lotte