zaterdag 29 augustus 2015

Ja, ik ben er nog ;-)

En dit keer zelfs weer met een kaartje!
Want de zomerstop is achter de rug en we beginnen weer met een Challenge bij Time for Magnolia! Team Tilda is aan de beurt om mooie voorbeelden aan jullie te laten zien. Maar Janny is door haar gezondheid (gebroken been) niet in staat te knutselen, dus heb ik voor een extra voorbeeld gezorgd. Ik moest toch nodig weer eens aan het werk ;-)


Mijn hobbykamertje begint vorm te krijgen, en dat geeft mij eindelijk de gelegenheid om weer te knutselen. En O, wat heb ik dat gemist! En wat geniet ik daar van!

De challenge voor de komende twee weken is: Gebruik Stansen of ponsen. Nou, die is simpel toch? Wel een stempel van Magnolia erbij gebruiken natuurlijk ;-)


Deze stempel heb ik een paar jaar geleden voor mijn verjaardag gekregen van mijn kinderen, en eigenlijk blijft dit wel mijn favoriet ondanks dat ik die veel te weinig gebruik. Zodra ik een bureau had op mijn kamertje wilde ik heel graag gaan kleuren en deze stempel had zo'n aantrekkingskracht tot mij ;-) Zij heet 'Sweet Pea Tilda' uit de Once Upon a Time Collectie 2013. 


Het hele verhuizen vond ik echt verschrikkelijk, maar het voordeel is dat je wel alles eens flink kon ordenen, zo ben ik dus ook kritisch door mijn knutselspulletjes aan het gaan! En deze laatste velletjes moesten maar eens nodig op, dan heb ik weer ruimte voor nieuwe spulletjes, lol

Doen jullie allemaal gezellig mee met deze challenge? De prijs is ook zeker de moeite want 't Scraphuis bied een waardebon aan die vrij te besteden is, hoe tof is dat?!


Ook zijn wij weer op zoek naar Gast-Designers. Dus lijkt het je leuk om voor een periode van ongeveer 2 maanden mee te werken aan onze challenge's en zo je blog in de spotlights komen te staan. Kijk dan even op het challenge-blog naar de voorwaarden! En bewonder gelijk de prachtige voorbeelden van mijn team-maatjes!

Ik kom snel weer terug met een ander berichtje, maar eerst even genieten van dit prachtige weekeinde wat we voor ons hebben! Bedankt voor je bezoekje, liefs Lotte!

6 opmerkingen:

 1. Wat ben ik blij terug een kaart van je te zien want ze zijn elke keer weer prachtig. Zalig om mijn ogen weer overal over te laten gaan en steeds weer iets te ontdekken. Ik kijk uit naar de volgende.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schattig!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Lotte,

  Wat een schitterende kaart heb je gemaakt.

  Lieve groetjes Marrie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg leuke kaart heb je gemaakt, er is weer van alles te zien, super!

  groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heerlijk om weer eens een kaart van je te mogen bewonderen. Ik hoop nu alles achter de rug is met de verhuizing en je je eigen hobbykamer hebt, dat we weer wat vaker wat van je mogen horen. Lekker je eigen dingetje doen is ook belangrijk hoor. De nieuwe start is in ieder geval een succes. Liefs Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig, Lotte! Wat mooi om dat frisse groen te combineren bij dit leuke papier. geeft een heel ander effect. Maakt het papier zachter. Zo leuk om weer moois van je te zien!
  Liefs Adriana

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat.
Ik lees ze met veel plezier!

Liefs Lotte