zaterdag 15 november 2014

Kerst Challenge bij Time for Magnolia!

Hoe ziet jullie kerstboom eruit? Traditioneel, sereen of juist uitbundig in vrolijke kleuren! Zitten er ballen in, zuurstokjes, knuffeltjes.... Of nog iets heel anders? Want alles kan. Wanneer je door de grote tuincentrums loopt val je soms van de ene in de andere verbazing. De één is nog mooier als de andere en weer een ander is gewoon super bijzonder....


Nou, bij deze kerst-challenge mogen jullie laten zien hoe jullie boom er straks weer uit gaat zien! En dat mag aan de hand van een kaartje in de kleuren van je kerstboom. Hoe leuk is dat?!

Ik ben op zoek geweest naar een foto van mijn kerstboom, maar spijtig genoeg kon ik er niet één vinden :( Wel een foto dat we hem aan het optuigen zijn met de kinderen heel klein. Maar verder dan de lichtjes waren we nog niet op dat moment, dus daar valt weinig aan te zien, LOL


Dus zullen jullie het moeten geloven van mijn kaart! Ik heb de ballen in aubergine/rood met zandkleurig/goud.... De boom hangt lekker vol met traditionele ballen, slingers en lichtjes!

En dit prachtige papier van Maja Design kwam het meest in de buurt van de kleuren.


Het is een cadeautje geworden dat bestaat uit een doosje wat geopend kan worden als een luciferdoosje met hier bovenop een easel-kaart.

Omdat het niet in een envelop gaat passen en zo ook vrij kaal is om te geven is er ook nog een doosje omheen gemaakt waar die prachtig in kan.


De kaart kan dus niet zo lekker vol wat jullie van mij gewent zijn want anders past die niet in het doosje ;-) Maar op het doosje kon ik mij nog wel even lekker uitleven met zelfgemaakt kerst-rozen.


De stempel heet 'A Joyful Tilda' uit de Winter Wonderland Collectie 2013.  Rondom heb ik het afdrukje bewerkt met de 'Jingle Jangle Snowflake' uit de Christmas Story Collectie 2012. En verder nog de Christmas stempel gebruikt. Ik weet niet meer uit welke collectie die komt. Het is al een vrij oude, maar ik gebruik die toch zo graag!


Doen jullie allemaal mee met deze challenge? Ik kom graag bij jullie kijken in welke kleuren jullie kerstboom straks eruit ziet ;-)

Ik zou graag mee willen doen met de volgende challenge's:
Creashop Duymelot - maak een cadeau - verpakking

Een heel fijn weekeinde toegewenst! Liefs Lotte

8 opmerkingen:

  1. Supersss!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat is het een mooi doosje geworden! De kleurtjes zijn zo mooi van dat papier he! En ik vond het ook onwij leuk om een creatie te maken in de kleuren van je kerstboom! Het was zoon leuke opdracht!
    Je plaatje is ook weer zo mooi gekleurd en alle kleine dingen om je plaatje heen zijn ook zo gaaf!

    Ik ben weer benieuwd naar je volgende blog bericht!!

    Liefs rosa

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een hele mooie creatie heb je gemaakt Lotte, mooi van kleur. Fijn weekend, groetjes Marga.

    BeantwoordenVerwijderen

  4. Wat ontzettend mooi en gaaf gemaakt,
    en echt te gekke kleuren heb je gebruikt ☺

    Een leuk en gezellig (knutsel) weekend ☼
    Liefsss van Erica
    {Heidebloempjuh}

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wow, als je kerstboom er net zo uitziet als je prachtige creatie zou ik hem gewoon lekker het hele jaar laten staan. En je prachtige bloemen zijn toch ook weer een plaatje. Zo'n mooi doosje zou ik wel onder mijn boom willen vinden. Liefs Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hallo Lotte,
    Via via ben ik op jouw blog gekomen .... wow wat een schitterende creaties allemaal ... Ik ben gelijk volger geworden.
    Groetjes, Odette.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dat zijn prachtige kleuren Lotte!!
    Jouw kerstboom is vast en zeker sfeervol!
    Leuke en mooie creatie weer! De die-cuts zijn bijzonder mooi als decoratie!!
    Fijne zondag!
    Liefs,
    Magda

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wauw meis wat is t toch mooi en wat n prachtige kleuren hebben jullie in de boom.
    ik heb 2 soorten. Ik had altijd rood, groen en goud, maar vorig jaar had ik wit met zilver. Helaas had ik geen goed papier voor n wit zilveren kaart dus daarom heb ik mijn kaart in de oude kleuren gemaakt.
    Is het doosje trouwens een patroon uit de sil. Store?
    Liefs margreet

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat.
Ik lees ze met veel plezier!

Liefs Lotte