zaterdag 12 juli 2014

Sneaky Tilda

Deze stempel heeft zijn eerste inkt-bad gehad en er volgen er ongetwijfeld nog meer ;-) Wat een schat van een stempel is dit ook weer en wat is het leuk om haar te kleuren!!!


Ik heb haar verwerkt in een schudkaart. En deze kaart heeft een vorm van een roos! Die is gemaakt met een shape arts van Dutch Doobadoo. Ik heb de vorm twee keer uitgeknipt en op de kop op elkaar gedaan. Daar tussen heb ik verbandgaas en foamtape voor extra diepte verwerkt.


Sneaky Tilda is gestempeld met Memento; Rich Cocoa en ingekleurd met Derwents Coloursoft Pencils.


Het papier is van First Edition en het frame is van Sizzix. In het schudgedeelte zit embossingpoeder en mini pareltjes. Rond het afdrukje heb ik een stempel gestempeld van Lavinia en op het frame een parelsnoer geplakt.


Eigenlijk een vrij simpel kaartje voor mijn doen, maar ik vond het zo mooier. Ik had al een laagje bloemen en embelies erop liggen, maar toen ik het weg haalde om te gaan lijmen vond ik het eigenlijk zonde, HIHI Dus dat is keurig weer opgeborgen voor de volgende kaart!

Ik ga weer verder om de volgende stempel te voorzien van inkt ;-) En dit keer wil ik toch ook aan de slag gaan met de nieuwe stansen.... Wie weet ;-) Tot de volgende kaart!

Liefs Lotte

10 opmerkingen:

  1. Haha, je zet er de vaart in Lotte..;). Mooi en leuk gedaan.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat weer een super leuke kaart!
    Groetejs Scraffy

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh wat een schattig kaartje , dat heb je heel leuk gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik zag hem ook al bij anmacreatief maar vond het leuk om hier even persoonlijk een reactie achter te laten. Normaal hou ik ook heel erg van een volle kaart met bloemen etc maar dit is wel zo mooi, het papier en het schattige meisje komen zo wel heel mooi uit op dit papier in mooie vorm, prachtige kaart.
    Fijn weekend, liefs Hanny♥,
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Al weer zo'n prachtige kaart zeg, lieve kleurtjes en prachtige mallen fijn weekend liefs Janny

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat heb je dit weer schitterend gemaakt Lotte, supermooi.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een prachtige schudkaart Lotte, die minihartjes erin vind ik super passend. Zo'n mooi kaartvorm dat je hebt gebruikt. Weer een echte Lotte-kaart!

    Liefs,

    Lins

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wauw! Prachtig, Lotte! Die stempel is inderdaad super en wat komt ze mooi uit zo.Het rande wat je erlangs gestempeld hebt is zoooo mooi erbij en het schudmateriaal ook zo knap bedacht. 't Is een plaatje.
    Liefs Adriana

    BeantwoordenVerwijderen
  9. SCHITTEREND Lotte!! Zoooooo lief weer en wat een leuk effect om met die glitters een schudkaart te maken!
    Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat.
Ik lees ze met veel plezier!

Liefs Lotte