zaterdag 1 maart 2014

Challenge bij AnMaCreatief

Vandaag gaat ook weer de challenge bij AnMaCreatief van start! En daar is het thema lente/voorjaar/pasen. Een lekker 'breedt' thema waar iedereen denk ik wel mee uit de voeten kan. Een vrolijke kaart; passend bij dit seizoen!


Ik heb gekozen om deze lieve stempel van Wild Rose Studio te gebruiken. Zij heet; Bella with Daisy. Is het geen schatje! Ik heb haar ingekleurd met Distress Ink.


De vorm van deze kaart is een center-step-card. Ik had zomaar weer eens zin in een ander model kaart ;-) Doe ik eigenlijk veel te weinig! De vorm geeft gelijk een heel ander zicht... 

Het design papier is van MD. Hier komen dezelfde lieve 'daisy's' in terug ;-) Ook de charm is in dezelfde vorm van een daisy, zo past alles weer goed bij elkaar... Deze hangt aan kreukellint, waar een parelkern op zit.

Natuurlijk horen er vlinders bij het voorjaar (met daarop kleine pareltjes) en bloemen mogen op een kaartje van mij ook niet ontbreken, LOL Vanonder de bloemen heb ik een nieuw filigraan blad verwerkt. Deze heeft zo'n fijne vorm, dat die makkelijk in het verwerken is en prachtig gedetailleerd. Verder heb ik nog een lange filigraan gebruikt op de rechterzijde, met hierin een parelbloem, vastgezet door een brad! Links onderin heb ik nog een parel-gespje gebruikt bij het kant.


Doen jullie allemaal weer gezellig mee met deze challenge? Deze duurt een maand en je mag drie keer meedoen. Anne-Marije heeft weer een toepasselijke prijs ter beschikking gesteld:

Me To You clearstempel-Easter/Eating Eggs & Me To You clearstempelset-Easter/Sentiments

Een heel fijn weekeinde toegewenst! Veel liefs Lotte

5 opmerkingen:

 1. Wat een fijn voorjaarskaartje. Echt super leuk, krijg je toch helemaal de lente kriebels van! Liefs Nanna

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Lotte,

  Bella staat zo mooi te wezen op dit kaartje. Een mooi modelletje he, je bent al goed aan de slag :-) Ook dat kanten lintje door dat parelhartje past zo mooi.

  Fijn weekend,

  Lins

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superrrrr...echt mooie kaart zeg.
  Groetjes Leni

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig, Lotte! Prachtig gekleurd, de bloem is zo mooi wit met je knappe schaduw!
  Het is zeker een leuk model en ik vind het gespje zo mooi verwerkt.
  liefs Adriana

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jouw voorbeeld voor deze uitdaging is erg mooi gemaakt Lotte! Tere kleuren, fijne details en dit model is ook één van mijn favorieten hoor! Prachtig geheel!

  Groetjes Richtje

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat.
Ik lees ze met veel plezier!

Liefs Lotte