maandag 10 februari 2014

Swing Card met Karin gemaakt!

Een aantal weken geleden ben ik een hele dag op stap geweest; heerlijk een knutsel-date met mijn lieve vriendin Karin! Het halve land heb ik doorkruist met de trein en een koffer vol knutselspullen ;-)

Regelmatig kreeg ik de opmerking van mede-reizigers of ik lekker een weekeindje weg ging. Nou nee.... Slechts 1 dagje! Ja, dan heb je toch wat uit te leggen vanwaar die grote koffer ;-) Want natuurlijk moesten de stempels mee zodat we afdrukjes konden uitwisselen. En natuurlijk stansen om van elkaar te draaien, dus ook papier.... En ja, eigenlijk wilden we ook nog wel iets maken.... Dus had ik besloten dat ik zoveel mee nam als dat er in een reiskoffertje past waar fijne wieltjes onder zit, want tjee, wat weegt al die spullen zeg, LOL


Het was echt een heerlijke dag en de tijd is natuurlijk voorbij gevlogen! Maar we zijn gelukkig wel ergens aan toegekomen, namelijk een patroon gemaakt op de computer voor de silhouette Cameo....  Is dat alles? Uh.... ja... Natuurlijk hadden wij makkelijker een patroon kunnen kopen zodat we wellicht ook nog wat in elkaar hadden gezet. Maar nee, we hadden een goede reden om de moeilijke manier te kiezen ;-) Ik ben namelijk ook aan het sparen voor een silhouette Cameo en zij kon zo laten zien wat je er allemaal mee kan. 

Op het allerlaatste moment hebben we nog haastig het uit kunnen laten snijden. Ik had mooi papier van Maja Design mee, dus we hebben het voor ons beiden daar uit gehaald. Nu is voor mij de grote verrassing.... Wat heeft zij er van gemaakt! Nou, ik ben dus de eerste die nu naar haar blog hopt, LOL Maar nadat jullie mijn kaartje hebben 'beoordeeld' mogen jullie natuurlijk ook even op haar blog kijken! Haar kennende zal ze er ongetwijfeld weer echt iets bijzonders van hebben gemaakt ;-)


Dan nu mijn kaartje...
Deze stempel had Karin met mij gekocht op de Creabeurs in Utrecht, dus toen ik die bij haar had gestempeld 'moest' ik die wel op deze kaart gebruiken, wat is deze Tilda tof hé?! Bijna spijt dat ik haar niet zelf gekocht heb.... Gelukkig heb ik gelijk meerdere afdrukjes bij haar gemaakt! LOL Zij is ingekleurd met Distress Ink. Ik heb haar rond uitgestanst met de Cuttlebug en langs die rand met een hele oude randstempel van Magnolia heb ik de 'swirls en stipjes' gestempeld met distress inkt. Daarna heb ik ook nog de 'PostCard-stempel' van Magnolia gebruikt op het afdrukje en als laatste heb ik de rand bewerkt met Frantage.


Dan op de achterkant van het afdrukje heb ik met witte embossingpoeder deze tekststempel van MD op kraft gemaakt. Dit rondje is een stans van Magnolia. Ook hier heb ik weer de rand bewerkt met Frantage.


Op de twee kleine roosjes in aubergine kleur na, heb ik alle bloemen zelf gemaakt, zo leuk om te doen!


Zo ligt de kaart dicht... 


En dit was dus het resultaat van een freubeldagje aan de andere kant van het land ;-) Ik heb er echt enorm van genoten, dus deze dagen worden zeker vaker gepland, LOL

Bedankt voor jullie bezoekje, hopelijk was het verhaal dit keer niet te lang... HIHI En dankjewel voor alle lieve reacties die jullie iedere keer voor mij achterlaten! Dat waardeer ik echt enorm.

Een hele fijne week aan jullie toegewenst! Ik krijg het deze week druk met kaarten maken, want we hebben een geboorte, een zwangerschap en huwelijksaankondiging in één week tijd gehad. Super leuke nieuwtjes! Waar natuurlijk weer een kaartje bij hoort ;-) Dus wanneer ik geen tijd heb om bij jullie langs te komen...

Liefs Lotte

20 opmerkingen:

  1. WAUW Lotte, wat heb je toch weer iets schitterends gemaakt!! Super dat je zo genoten hebt van je dagje uit bij Karin! Het patroon vind ik ook helemaal geweldig. Ik snap helemaal dat je zelf ook de Silhouette wilt. Echt helemaal wauw!!
    Karin heeft er ook iets heeeeeel moois van gemaakt zag ik net.
    Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  2. erg leuke kaart, en ik snap ook dat je de sil wilt , ik heb hem ook en hij is geweldig
    groetjes Rian

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jouw versie van de swing-kaart ziet er ook al zo mooi uit !!
    En wat leuk dat je zo een gezellige dag met Karin hebt gehad ....
    XX Christa.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een fijne dag hebben jullie gehad zeg en wat leuk om op die manier kennis te maken met die silhouette Cameo, nu zal het sparen vast sneller gaan haha. Je kaart is fantastisch, ontzettend mooi gemaakt, lief afdrukje en schitterende materialen gebruikt.Fijn om zo samen te knutselen ook al moet je er een grote koffer voor meenemen:)
    Fijne dag, liefs Hanny♥
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat leuk als je samen dat kan doen en spullen delen!!!
    Het is een prachtexemplaar geworden Lotte!!!
    Mooie vorm en verrassende achterkant; super leuk!!!
    Heb je die witte bloemen en de gerolde zelf gemaakt ??
    daar ben ik toch hééél nieuwsgierig naar welke stans je gebruikte ; want ze zijn bijzonder mooi!!
    Fijne week
    Liefs,
    Magda

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Erg mooie kaart! Heerlijk he als je zo met een hobby vriendin samen wat kunt maken.
    Erg mooi gemaakt.

    Liefs Cathalijne.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Prachtig "swing"kaartje Lotte. Schitterend papier ook.
    Groetjes Maria

    BeantwoordenVerwijderen
  8. wat een prachtige creaties super mooi

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat toch weer een genot om bij je te komen kijken. Er is zoveel te zien, ik raak niet uitgekeken. En het model is dus echt helemaal te gek, jullie zijn samen goed bezig geweest. Liefs Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hi Lotte, dat is een hele onderneming maar wel de moeite waard. Wat een mooie kaart, een leuk model, een schattig afdrukje heel mooi ingekleurd, práchtig dp én mooie zelfgemaakte bloemen...wat wil een kaartenmaakster nog meer zien....complimentjes hoor! Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik was net bij Karin, ja op haar blog dan, en zag het, wat heb je dit schitterend gemaakt Lotte, supermooi.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een geweldige kaart weet zeg, en wat heerlijk zo'n gezellig dagje met een knutselvriendin!
    Groetjes Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Prachtig Lotte, wat gezellig zo'n knutseldagje!
    Het model van de kaart vind ik trouwens geweldig!
    Fijne dag, gr. Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hoi Lotte,
    Prachtige kaart, model vind ik heel erg apart. Leuk dat je het zo gezellig heb gehad met Karin.
    Ik vind het afdrukje erg mooi ingekleurd mijn complimenten.

    Groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  15. schitterende kaart en wat gaaf zijn je bloemen.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Een super leuke kaart Lotte, het model is ook prachtig!

    Lieve groetjes Joukje

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Gaaf, zeg! Wat een leuk model en je hebt hem zooooo mooi aangekleed.
    Liefs Adriana

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat.
Ik lees ze met veel plezier!

Liefs Lotte