woensdag 25 september 2013

Vintage?

Ik ben de laatste tijd heerlijk aan de freubel geweest, maar geen tijd gehad om het met jullie te delen (bloos, bloos) Daar ga ik nu maar eens verandering brengen! En hierbij mijn eerste kaartje.


Deze stempel 'moest' ik gewoon hebben, want ik zitten midden in de bruiloften, zo leuk! Ik geniet er enorm van, want wat zijn dat toch mooie dagen hé!? En je herinneringen gaan weer terug naar je eigen speciale dag... zucht... 

Deze stempel heet Vintage Bridal Couple... En ik wilde de naam eens eer proberen aan te doen ;-) Dus ik heb zitten 'zweten' in mijn vakantie om dit afdrukje met maar één kleur in te kleuren, namelijk  Distress Ink - Walnut Stain. Ook heb ik de stempel afgedrukt met bruine inkt, zodat het ook een zacht geheel is! Namelijk met Memento; Rich Cocoa. Deze stempelt zo fijn.


Dit prachtige papier is van Pion. En ik wilde het eens een rustig kaartje laten zijn.... Niet helemaal gelukt. Maar gelukkig kan je nog wel wat van het prachtige papier zien, LOL

Toen ik bij mijn lieve vriendin Anne-Marije op bezoek was had ze net nieuwe kleur roosjes binnengekregen!  Verkrijgbaar in haar webwinkel; AnMaCreatief! Laat dit nu precies de kleur zijn van dit mooie papier. Die heb ik dus maar gelijk meegenomen, LOL En wat past het mooi hé!?


 Verder heb ik nog gebruik gemaakt van ribbelkarton van Joy!, Doohickeys van Magnolia, kreukellint, maxiparels, bedeltje en wondgaas.


Met dit kaartje wil ik heel graag meedoen met de challenge van Duymelot. Ze hebben daar een leuke bingokaart, die ik bijna helemaal vol heb! Behalve de tekst ;-) Het is aan de late kant, maar beter laat dan niet toch?

Dan wil ik iedereen nog een mooie dag toewensen!
Liefs Lotte

21 opmerkingen:

  1. En wat is het prachtig geworden!!!! Ook het inkleuren met één kleurtje is je super gelukt! Heel knap gedaan hoor!
    Heel veel liefs, Celia.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het weer een plaaatje!! Ik heb het gevoel dat ik steeds hetzelfde tekstje bij je creaties zet ;p Super mooi gekleurd en weer prachtig aangekleed. Ook je kerstster hier onder is GE-WEL-DIG!! top!

    Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ohhh Lotte wat mooi , en wat knap in 1 kleur het is je meer dan goed gelukt zeg, een beauty van een kaart !!
    Liefs, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Zucht, prachtig! Bofkonten die deze mooie kaart van je krijgen.
    Liefs Cathalijne.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Schitterende kaart Lotte in prachtige kleuren!!
    Wat heb je dat koppeltje weer bijzonder mooi ingekleurd!
    Succes met de challenge!
    Liefs,
    Magda

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauw wat een schitterende kaart heb je gemaakt Lotte, ik vind hem prachtig, zo mooi gedaan weer.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oooh Lotte, het is weer smullen geblazen bij je. Wat is de stempel prachtig geworden zo in één kleur. En dat het dan toch zo mooi bij het papier past, TOPPIE. Liefs Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Dat is werkelijk een prachtig kaartje! Heel mooi ingekleurd ook!
    Liefs, Deborah

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Your card is gorgeous Lotte!
    Have a great thursday!
    Hugs Kjersti:)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ohh wat prachtig! En ik vind dat je het heel mooi hebt ingekleurd. Ik ben op dit moment ook bezig om een afdrukje in sepia stijl in te kleuren en dat is niet makkelijk. Het is jou perfect gelukt hoor!

    Liefs,
    wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wow, wat een schitterende kaart! Wat heb je dit fantastisch ingekleurd , echt heel erg mooi. De kleurencombinatie vind ik geweldig mooi, de details ook, mooi gedaan hoor.
    liefs Hanny♥
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Geweldig mooi Lotte, wat een schitterende kleuren. En natuurlijk heel mooi dat al je details en bloemen in dezelfde kleuren er bij gekozen zijn, ik noem het een beauty!! Prachtig bedacht en gemaakt!

    Groetjes Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
  14. WAUW Lotte!!!! Wat heb je toch schitterend ingekleurd en wat een prachtig geheel is je kaart!! Ik zit me hier heerlijk te vergapen hahha!! Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Oh Lotte, wat is deze mooi geworden! Zo knap ingekleurd, helemaal niet eenvoudig maar jij hebt het weer schitterend gedaan!

    Liefs,

    Lins x

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wow, wat een geweldige kaart. Het bruidspaar heb je echt prachtig gekleurd. Super!

    groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Schit-te-rend!! Wat is het mooi gelukt!. Kan me voorstellend dat het niet zo makkelijk was, maar het resultaat mag er zijn. Gaaf met die perfecte roosjes erbij en die grote parel doet het ook weer zo subtiel mooi erbij.
    Ik heb ook nog van dat mooie papier in het blauw liggen...
    Liefs Adriana

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat.
Ik lees ze met veel plezier!

Liefs Lotte