maandag 1 juli 2013

Challenge bij AnMaCreatief

Hier ben ik dan alweer met een kaartje. Deze heb ik in de afgelopen maand gemaakt voor mijn freubelvriendin die vandaag jarig is! Ik heb er wel wat langer overgedaan als anders, maar ach... Wanneer we maar bezig zijn hé?! Ik kan merken dat onze hobby toch wel erg verslavend is ;-) Want ondanks mijn pijnlijke rug zoek ik toch manieren om te blijven freubelen, LOL


Dan nu de nieuwe challenge van AnMaCreatief. Wij willen deze maand graag zien dat jullie gebruik maken van stansen of ponsen! Voor mij geen moeilijke opgave ;-) Want ik geloof niet dat ik eens een kaart maak zonder een stans...


Ik heb er weer voor gekozen om mijn stempel van Gorjuss te gebruiken. Zij is zo'n schatje! Op de verpakking staan ze erg donker afgebeeld/ingekleurd. En hierdoor kan die je minder aanspreken. Maar de vorige keer had ik deze enkel in zwart gekleurd. En deze keer heb ik voor zachtere/lievere kleuren gekozen. Zo is het toch een schatje hé!? Ik heb haar ingekleurd met Distress Ink:


Ik heb weer een broodzakje dubbel gevouwen, de achterste helft aan de bovenkant los gesneden en hier zit nog een klein broodzakje in waar haar cadeautje in zit ;-) Deze is dichtgemaakt met een wasknijpertje.

Het Design papier is van First Edition; Love Letters. Alle randen heb ik oud gemaakt met de TH Paper Distresser en daarna beïnkt met Distress Ink - Walnut Stain.

Op deze creatie heb ik lekker veel 'metaal' verwerkt. Vanonder de grote bloem komt een mooie filigraan. Ik heb bloemen gemaakt met de Doohickey; doily flowers en daarin een  Cherry Blossom (vintage bruin) gedaan. De roosjes heb ik ook door een kleine filigraan gestoken. Dit is heel dun metaal, dus ik heb het heel voorzichtig ietsje gebogen. Zodat het bloemetje een beetje als een kommetje rond het roosje zit. Geeft een mooi effect! Ook de vlinders heb ik iets meer gebogen dat ze als het ware echt fladderen ;-) Dit moet je wel met veel beleid doen, maar het metaal is zo dun dat je dat heel voorzichtig met de handen kan doen.


*****

 

Ik heb tussen de bloemen nog een ornamentje van klei gemaakt. Dit heb ik met drogende klei gedaan. Daar heb ik een ovaal van gemaakt en later met de tekst-stempel in gestempeld. Helaas is het op de foto minder goed te zien. Maar het geeft een heel mooi reliëf. 


Dan heb ik nog een tag gemaakt met de Doohickey; vintage tag. Hier heb ik een tekst op gestempeld uit de set van MD; Eline's Words. Het  Kreukellint wit heb ik op kleur gebracht met DI;  Victorian Velvet, net zoals het scrappersfloss waar de charm aan hangt. Verder zit er nog een stukje kant van MD bij de strik.


Verder heb ik heel mooi vintage kant 'fleur' gebruikt van MD. Onderin nog twee parelkernen  geplakt en twee kleine bloemetjes van Joy! gestanst met hierop een  zelfklevende parel; ivoor.


Doen jullie gezellig mee met deze leuke challenge van AnMaCreatief? Jullie hebben heel de maand de tijd om mee te doen. Deze maand kan je Joy! cutting & embossing stencil-Gespen winnen:


Bedankt voor al jullie lieve reacties!!!
En hopelijk kom ik snel terug met een nieuwe creatie... Eerst even de laatste, maar o zo drukke schoolweek van mijn zoontje overleven, hihi

Liefs Lotte

16 opmerkingen:

  1. En dan is daar nog zo een schatje!!
    Lotte, wat kleur jij toch mooi, zacht, subtiel en schitterend!
    Ik ben wel een fan van jouw creaties hoor!
    Jouw stijl spreekt me enorm aan!
    Liefs,
    Magda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. WAUW, zo vind ik die stempels een stuk liever dan wanneer ze zo donker ingekleurd zijn. Schitterend ingekleurd Lotte!! En al die prachtige bloemen en andere details......genieten! Fijn dat je ondanks je rug toch wat hebt weten te freubelen. Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Supermooi, steeds weer. Ik ben zo'n fan van je inkleurwerk en hoe je je kaart weet aan te kleden!
    Nog eventjes en dan kan je genieten van je gezinnetje in alle rust ;-)

    Dikke x,

    Lins x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hij is weer helemaal prachtig Lotte.
    gr. Liesbeth

    BeantwoordenVerwijderen
  5. OOO Wat is het weer een schatje, ik hou zo van die zachte kleuren. Wat heb je veel en vooral prachtige details op de kaart gemaakt, superleuk.
    Beterschap met je rug, gelukkig blijf je wel freubelen, dan maar wat langer er over doen.
    liefs Hanny♥
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Lotte, Een leuke challenge en jij hebt er een prachtig voorbeeld voor gemaakt. Veel beterschap met je rug, dat is heel vervelend voor je!
    Lieve groetjes van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. oh, wat een schatje! Hele mooie kleurtjes heb je ook gebruikt! Prachtig!!!
    Liefs, Deborah

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoewel mijn voorkeur bij M ligt doet dit schatje toch ook wel heel veel hoor :D Een plaatje!

    Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Lotte,

    Heel erg bedankt voor dit verjaardags cadaeu!!
    Het is echt een plaatje, ben er helemaal weg van!! Hij staat op de kast te pronken!!
    Helemaal mijn kleur en vlinders!!

    Liefs van Cathalijne.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik vind het een beeldschoon kaartje! Prachtige kleurencombi ook.

    Beterschap met je rug....

    liefs,
    Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi Lotte , ik vind je kaart met het Gorjuss-meisje erg mooi hoor. Mooi ingekleurd met de inkt. En gave versieringen op je kaart. Fijne dag ! groetjes van Christa.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een pracht voorbeeld heb je gemaakt!!! Zo mooi in de zachte tinten. Je hebt de stempel prachtig gekleurd en inderdaad een heel ander effect in deze kleuren. Wat een leuk detail van de filigraan onder de roosjes. Ze zijn inderdaad goed te buigen.
    Liefs Adriana

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Geweldig Lotte, wat een mooie creatie! En zo vind ik inderdaad de Gorjus stempel een hele andere uitstraling krijgen dan in de donkere tinten. Een hele zomerse outfit heb je gecreëerd. Erg mooi gemaakt!

    Groetjes Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Lotte, wat weer een top stukje. Paars daar kan jij toch altijd wel erg goed mee uit de voeten. De broodzakjes heb ik trouwens ook nog steeds liggen. Moet daar toch ook maar eens wat moois mee maken. Liefs Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Een super mooie kaart met zoveel mooie details en wat heb je de digi mooi in de zachte tinten gekleurd! Een plaatje! groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat.
Ik lees ze met veel plezier!

Liefs Lotte