woensdag 1 mei 2013

Sketch bij DMCC!

Wauw, alweer een maand voorbij, wat gaat de tijd toch snel hé?! Vandaag is het weer tijd voor de nieuwe challenge bij Challenge bij DMCC. We hebben een leuke sketch voor jullie om mee te werken!
 
 
En natuurlijk heeft het team daar al voorbeelden mee gemaakt.
 
 
Ik heb er voor gekozen om een geboortekaartje te maken met deze sketch. Want afgelopen maand hebben wij er weer een neefje bij gekregen! Blijft iedere keer weer bijzonder...

Deze lieve stempel blijft wel echt mijn favoriet wanneer het om geboortekaartjes gaat ;-) Ik heb hem gestempeld met  Memento; Rich Cocoa .  En ingekleurd met Distress Ink.
Grond:  Weathered wood
Achtergrond: Pumice Stone
Vleugeltjes: Perfect Pearls
 
De vorm van de kaart is gemaakt met de stans van Go Kreate. Ik ben er al behoorlijk aan verslaafd ;-) Ik vind het zo'n schitterende vorm! Het papier is van MD; Hello Sweet Baby. Van dat papier krijg ik nooit genoeg, wat zijn dat mooie kleurtjes en lieve motiefjes! Het Kreukellint wit heb ik op kleur gebracht met DI;  Faded Jeans. Daar heb ik een knoop uit mijn voorraad op geplakt. Daarnaast heb ik twee kleine bloemetjes gemaakt met de Doohickey; Heleborus. Hier zitten kleine witte pareltjes op. Als cirkel heb ik een Doily van Cheery Lynn gebruikt. De vlaggetjes zijn gemaakt met een Doohickey. Het kleine hartje komt uit de Tea Label Shapes set. Daar heb ik een stukje kant van MD door gedaan, met een charm van babyvoetjes aan een stukje twine. De naam heb ik op de computer gemaakt. Links boven heb ik nog twee mooie parelkernen in de vorm van een hart geplakt. Verder heb ik nog een paar stempels uit de set van Elines Babies - teksten gestempeld. Zowel aan de voorkant als aan de binnenkant wanneer je goed rechts-onder kijkt ;-) Zoals gewoonlijk ben ik vergeten een foto van de binnenkant te maken...
 
 
Gaan jullie ook met deze sketch aan het werk? Ik ben heel benieuwd naar alle verschillende varianten die hiermee gemaakt worden! Deze challenge word gesponsord door Hobbyshoppie.
 
 
Ik heb nog twee kaartjes gemaakt die hier bij horen, maar die laat ik over een paar dagen zien. Straks kom ik nog een keer terug met een kaartje. En dat is een kaartje wat jullie niet van mij gewend zijn!
 
Tot straks ;-)
Liefs Lotte

12 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd met je neefje. Je kaart is een schitterende kaart geworden, mooi van vorm, prachtig afdrukje, lekker veel details en mooi papier gebruikt. Kortom een schitterende kaart waar je trots op mag zijn. Je maakt me wel heel nieuwsgierig naar wat je later laat zien, iets geheel anders...........
    Fijne dag, liefs Hanny♥

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtig Lotte, wat een schatje!

    xx Rachel

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze vormen maken de kaart wel extra bijzonder! Ik vind hem zooo lief! Het is weer een schitterende kaart met alles wat je erop hebt verwerkt!
    Liefs adriana

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Prachtig Lotte, ik ben fan van je inkleurwerk en de kaartvorm is inderdaad heel bijzonder. Gefeliciteerd met je neefje!

    Groetjes,

    Lins

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw wauw wauw Lotte!!!Wat heb je toch weer schitterend ingekleurd en wat een prachtig model. Hihih ik heb hem ook sinds kort!! En al die mooie details....genieten!!! Nog van harte met je neefje!! Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw Lotte wat een dotje van een kaart heb je gemaakt, ik vind hem helemaal het einde, super.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een schatje, Lotte. Mooie kleurtjes. Een heel mooi geheel.
    Groetjes Anneke.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat is het weer een schatje geworden Lotte!!
    Sorry als ik in herhaling val , maar het is nu eenmaal zo!!
    Bedankt ook voor je bijzonder bericht aan mijn adres! Heel fijn om te horen, en het is wederzijds hoor!
    Liefs
    Magda

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Mooi kaartje Ellen.
    Liefs, Marianne.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hihi Marianne hierboven is een beetje in de war Lotte ;-)
    Je kaartje is weer een bjoetie en ook ik vind dit stempeltje nog syeeds zo schattig, je hebt er werkelijk weer een plaatje van gemaakt !!
    Lieve groet, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ohhh... wat een lieverd! Mooi die zachte kleurtjes zo samen; zo lief! En het kleuren gaat top :D

    Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een schattig kaartje. Erg lief stempeltje heb je gebruikt.

    Liefs Cathalijne.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat.
Ik lees ze met veel plezier!

Liefs Lotte