maandag 20 mei 2013

broodzakjes met cadeautje!

Yahooo!!!
Deze lieve Tilda springt een gat in de lucht voor mijn lieve vriendin die vandaag haar 40e verjaardag viert. Helaas kan ik er niet bij zijn, maar een 'kaartje' met cadeautje mag niet ontbreken!


Deze leuke Tilda is Happy Easter Tilda uit de Little Easter Collectie 2013. Deze vond ik wel super toepasselijk voor iemand die lekker midden in het leven zit ;-) Zij is gestempeld met  Memento; Rich Cocoa.

En ingekleurd met Distress Ink:
Achtergrond: Weathered wood


Ik heb voor deze 'kaart' een groot broodzakje gebruikt en deze dubbel gevouwen. Het design papier is van Magnolia; Rosegarden uit de summer memories collectie. Alle randen heb ik bewerkt met de TH Paper Distresser en daarna  beïnkt met Distress Ink - Walnut Stain. Links heb ik  On the Edge Die van TH; Butterflight gebruikt uit kraft. Ook uit de Movers & Shapers; mini butterflies heb ik een vlinder gehaald en hier in het midden een  roosje geplakt.  Daar onder heb ik twee kleine filigraanbloemen gedaan met daarop een klein resin roosje, zo lief!!! Achter het afdrukje zit een stans van Nestabilities en rond het afdrukje heb ik nog een parelsnoer geplakt. Rechts heb ik een bloementoef gemaakt met Doohickeys; Doily Flowers en een bloemenstans van Joy! Daarin heb ik een  Cherry Blossom gedaan en parels. Verder heb ik takjes van de Doohickey Heart Swirl gemaakt. Wat ik zelf helemaal geweldig vind zijn de grote parel die ik er tussen heb geplakt. De kleuren zijn zo mooi!!! 


De tag heb ik gemaakt met So Wrapped Lovely stans. Hier heb ik een strik van  Kreukellint wit gemaakt die op kleur is gebracht met Distress Ink; Aged Mahogany. Daar heb ik nog een stuk twine aan gestrikt waar een charm van een vlinder aan hangt. Dit is één van de nieuwste die Anne-Marije weer in haar winkel heeft gekregen, wat is deze weer mooi hé!?


Het achterste gedeelte van het zakje heb ik aan de bovenkant open gesneden en daar heb ik het kleinste broodzakje in gedaan. Natuurlijk moest deze met het zelfde papier mooi bewerkt worden ;-) In het midden heb ik een tekststempel uit de set van MD; Eline's Words gestempeld. Daar van achter heb ik een doily van Cheery Lynn gedaan en twee klein bloemetjes gemaakt met de doohickey; heleborus. Daar zitten twee witte kleine pareltjes in.


Het zakje heb ik gevuld met een cadeaubon! En heel wat van mijn favoriete embelies ;-)

o.a. filigraan in het zilver en geel koper en verschillende parelkernen! Altijd welkom zo'n cadeautje nietwaar? Toen ik aan het werk was kwam ik nog een aantal van mijn favorieten tegen, maar dat moet maar een volgende keer ;-)


Ik hoop dat de foto's duidelijk genoeg zijn om te zien hoe ik dit heb gedaan. Maar anders mag je er altijd naar vragen! Dan probeer ik het iets duidelijker met behulp van foto's en maten te maken. Een mini tutorial dus eigenlijk ;-) Voel je niet bezwaard.

Graag wil ik met deze creatie mee doen bij de volgende challenge's:
Midweek Magnolia's - Birthday
Time for Magnolia - Bingo (full house ;-) )

Liefs Lotte!



22 opmerkingen:

  1. wow wat heb je dit super mooi gedaan

    BeantwoordenVerwijderen
  2. OO Wat heb je dit weer schitterend gemaakt! Wat een gaaf papier en mooie details heb je gebruikt, de kleuren vind ik supermooi. Een vraagje: Heb je die rand met vlinders met iets bewerkt? Ik zie nl allemaal kleine stippeltjes en dacht eerst dat je deze geprikt had. Het komt zo mooi overeen met de tag nl, erg mooi!
    liefs Hanny♥

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel!!!

      Langs de rand van de vlinders heb ik stipjes gemaakt met de parel-pen ;-) Even een precies klusje, maar net wat je zegt, het past zo mooi bij de tag! (en parelsnoer ;-)) Ook op de andere vlinder heb ik gedaan, maar dat valt minder op door het Design Papier...

      Liefs Lotte

      Verwijderen
  3. Wat een prachtig verjaardags kado voor Karin, Geweldig de hele opbouw van je creatie, wat een Topper! Daar kun je mee voor de dag komen, jammer dat je het niet zelf kunt geven! want ze is vast sprakeloos hihi.
    Groetjes van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat lief en mooi van jou Lotte!
    Dat verbaasd me ook niet.
    Schitterende creatie Lotte;
    Liefs
    Magda

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat prachtig gemaakt Lotte.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw wat heb je dit super de super gemaakt voor Karin, tenminste ik neem aan dat die voor Karin is, ik vind het weer een toppertje eerste klas.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, inderdaad voor Karin!!! HIHI

      Dankjewel voor je compliment!

      Liefs

      Verwijderen
  7. Een mooie kaart lotte, super papier heb je gebruikt.

    Liefs Cathalijne.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Super hoe je dit weer deed Lotte! Een prachtresultaat!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  9. En of ik er blij mee ben!!! Het is echt een cadeautje en dan zit er ook nog een cadeau bij!!! Mijn dag kan echt niet meer stuk en ven inmiddels ook helemaal verslaafd aan de mooie filigraantjes! We gaan echt nog wel een keer taart eten hoor meis!! Voor nu een hele super dikke knuffel en onwijs bedankt voor je prachtige cadeau!!

    Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een geweldige mooie kaart/cadeau. En zo te lezen is je vriendin er ook super blij mee. Wie zou dat nou niet zijn? ;)

    Veel liefs Glenda

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Geweldig wat een mooie supergave creatie!!En ik lees dat Karin er heel blij mee is, dus missie helemaal geslaagd!!

    Groetjes Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wowwww Lotte wat een schitterende kaart heb jij gemaakt voor je vriendin, deze krijgt vast een ereplaatsje, geweldig !!
    Liefs, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ohh wat mooi gemaakt Lotte, prachtige kleurencombi ook. Echt een plaatje!

    Liefs,
    Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hoi lieverd, wat heb je toch weer voor een moois gemaakt. Dit is toch wel iets waar je kei goed in bent hé, het is weer een plaatje. Liefs Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  15. OOOooo wat mooi !!! Was nieuwsgierig na jouw berichtje bij mijn kaartje, nou ben meteen volger geworden hoor van jouw prachtige blog , ziet er super uit !!! groetjes Madelon

    BeantwoordenVerwijderen
  16. SUPER! Hier zit vast heeeel veel tijd in. Wat is 'ie geweldig mooi! Wat een prachtkado. Keek eerst je foto's en toen zag ik meteen hoe gaaf je die grote parel hebt verwerkt! Las daarna pas je woorden, hi, hi. Alles past weer zo perfect bij elkaar en je bloemenhoekje is prachtig! Zwijmwl...
    Liefs Adriana

    BeantwoordenVerwijderen
  17. een prachtige creatie en opbouw.
    alles is heel mooi afgewerkt en ik vind hem super mooi.
    groetjes An

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat heb je een prachtige kaart gemaakt voor Karin !! Ontzettend veel gave details .... een feest om naar te kijken. Bedankt voor het meedoen bij TFM. Christa.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wil jij mijn vriendinnetje zijn.......hahahhha!!Wat heb je toch een prachtige creatie gemaakt voor je vriendin. Kom weer ogen tekort, zoveel moois om naar te kijken en wat heb je toch weer prachtig ingekleurd. Het is altjd genieten hier op je blog!! Ik wens je een heel fijn weekend. Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wauwwwww....wat een gave creatie heb je voor je vriendin gemaakt!!! Echt prachtig, er is genoeg op te zien, supers hoor.
    groetjes
    Neline

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat.
Ik lees ze met veel plezier!

Liefs Lotte