maandag 5 mei 2014

CAS en vintage gecombineerd :)

En daar ben ik alweer....

Eerst even een dikke dankjewel voor al jullie lieve reactie op mijn kaarten. Ik ben een echte blogger en geniet er ook van om inspiratie op te doen bij anderen en reacties na te laten. Helaas verschuift er veel naar het FB. Maar dat er toch nog zoveel zijn die steeds even bij mij op bezoek komen, waardeer dus echt enorm! Ik hoop zo dat het hele bloggen nog blijft bestaan...

Dan nu mijn kaartje!

Dit keer ben ik aan de slag gegaan met een CAS-kaartje. Niet de stijl die je van mij gewent bent, maar wat ik wel weet te appreciëren.


Deze maand is er de challenge bij Creashop Duymelot om een CAS kaart te maken, en ik voelde mij uitgedaagd door hen ;-) En bij Magnolia Mania is er de challenge om een vintage kaart te maken. Deze wilde ik juist maken voor een bruidspaar in spe. Dus snel aan het werk dan maar!

Ik ben aan de slag gegaan met mijn favoriete trouw stempel van Magnolia! Ik vind deze zo liefdevol. Ik heb deze weer gestempeld met Memento - Rich Cocoa en enkel ingekleurd met Distress Inkt - Walnut Stain.


De tekst stempel is van de laatste collectie en zat in de kit. Die vond ik wel heel toepasselijk, want uiteindelijk trouw je toch je beste vriend hé!? Wij tenminste wel....

Mijn man dacht niet dat mijn kaart al klaar zou zijn; hij miste op zijn minst de charm, kreukellint, bloemen.... Waar zijn die dan? Nou, dit keer niet dus. Maar ik kon het niet laten om wat frantage te verwerken. En een paar laagjes te creëren door ribbel karton en design papier van Maja - Safiero. Het prachtige vintage-lace mocht van mij niet ontbreken. Want bij bruiloften denk je toch ook wel aan kant.


Hoe het bruidspaar er uit zal zien blijft nog even een verrassing. Ze treden vrijdag in het huwelijksbootje. Maar dat ze zullen stralen zal zeker zijn. Want welk bruidspaar doet dat nu niet.

Wij genieten nog van een weekje vakantie, met veel te veel leuke ideeën die de kinderen en ik willen gaan doen ;-) Zo gezellig! Iedereen ook een mooie week toegewenst. En tot de volgende kaart.
Liefs Lotte

15 opmerkingen:

  1. Prachtig, ik vind hem super leuk. Wat fijn dat jullie nog lekker vacantie hebben en kunnen genieten, veel plezier hoor.
    Fijne maandag, liefs Hanny♥
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een gaaf kaartje ! en die eronder is ook al zo mooi !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. supermooi, zeker de kleurencombinatie en hoe je die stempel weer hebt ingekleurd,
    Ik bewonder het telkens opnieuw.
    groeten Lodia

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Superkaartje Lotte, heel mooi ingekleurd!
    gr. Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  5. wow Lotte, echt heel gaaf gedaan! liefs Nanna

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hallo Lotte,

    Ik vind je kaart schitterend je hebt dit zo mooi gedaan en je hebt helemaal gelijk ik hoop ook dat bloggen blijf bestaan vind het altijd zo leuk om een reactie te lezen en ik had de laatste ook niet veel tijd maar gelukkig nu weer wel en wil het ook bij gaan houden .

    Lieve groetjes Marrie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat gaat dat vlug bij jou, twee kaarten in twee dagen!!
    Prachtig hoor je bruidspaar!!!
    Bijzonder mooi ingekleurd en mooie stempel.
    Geniet maar van je vakantie!
    Liefs,
    Magda

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Prachtig is je cas kaart geworden Lotte!!! Gezellig dat je meedoet met onze wedstrijd bij Duymelot.
    Veel succes!
    groetjes
    Neline

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Prachtig vintage - cas kaart Lotte.
    Groetjes Maria

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wow Lotte, dat heb je weer knap gedaan! Hele mooie CAS is het geworden en lekker vintage, dat zit altijd goed, toch?! Liefs,
    http://littlecreass.blogspot.com/

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Prachtig Lotte, super mooi ingekleurd en zo knap cas! Helemaal wowie! Die glittertjes op de hoek vind ik zo passend en feestelijk.

    Liefs,

    Lins x

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wauw wat gaaf zeg!!!! Vind het altijd best lastig om alles in een kleur te kleuren maar het is jouw echt goed gelukt!!!
    Groetjes Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Oei, wat heb ik veel gemist bij jou. Gelukkig toch nog tijd gemaakt, want ik wil al jouw moois niet missen en dat doe ik dus niet even snel. Deze is echt prachtig en helemaal af! Knap gedaan, zo zonder zoveel enzo, hi, hi.
    Mooi zoals je de stempel hebt gekleurd! Heb ik nog nooit gedurfd...
    Liefs Adriana

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. O, trouwens, ik kan ook zo enorm genieten van het bloggen en doe nog steeds niet aan facebook...

      Verwijderen
  14. Dit is mijn favoriet...vind dat vintage zo gaaf..!!
    De rest van jou ook..echt super gaaf...!!!


    Gr. Manon

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat.
Ik lees ze met veel plezier!

Liefs Lotte